2777
2789
عنوان

مامانهای عزیز شما بچه های یک ساله تون غذا چی میدید یا میدادید

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 61 پست

کته

شیبرنج

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دختر من ده ماهشه جز شیر هیچی نمیخوره اصلا دهنشو باز نمیکنه واسه غذا سفت میبنده دهنشو 

همون شیرم خیلی کم میخوره 

کم وزن و لاغرم هست 

منم دیگه براش غذا نمیپزم چون میدونم نمیخوره 

واقعا غصه های دیگمو فراموش کردم کل غصه م شده همین 

انقدرم هیچی نخورده همش مریضه همشششش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قد و وزنش چنده من برعکس شکمش زیادی کار می کرد قدش ۷۳ وزنش ۸خیلی کمه😭

کم نیست دختر منم همینه گفت معمولیه بهداشت

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
دختر من ده ماهشه جز شیر هیچی نمیخوره اصلا دهنشو باز نمیکنه واسه غذا سفت میبنده دهنشو همون شیرم خیلی ...

خیلی خوب می فهممت 

منم الان فقط داره گریه میکنه

غم تَحل زمونه وسته بارم *نصیب کس نبووه حال زارم *دلم چی اَوورِ تنگه دم پسینه *که افتونه گره سا ونده حالُم*** تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

کته با عصاره قلم براش درست کن

تخم مرغ ابپز

تخم مرغ نیمرو

فرنی

شیربرنج

پوره موز

پوره سیب

پوره سیب زمینی

برا وزن گیریش سرلاک

مغزیجات پودر کن بهش بده

خرما پوست بگیر هسته اشو جدا کن..نرم کن و توپکی کن بده بخوره

سوپ قلم..سوپ مرغ

آش رشته

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
کم نیست دختر منم همینه گفت معمولیه بهداشت

آخه من تا سه ماهگی خیلی خوب بود هرچی داره از اون موقعس 

رشدش متوقف شد 

غم تَحل زمونه وسته بارم *نصیب کس نبووه حال زارم *دلم چی اَوورِ تنگه دم پسینه *که افتونه گره سا ونده حالُم*** تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

کته با عصاره قلم براش درست کنتخم مرغ ابپزتخم مرغ نیمروفرنیشیربرنجپوره موزپوره سیبپوره سیب زمینیبرا و ...

ممنونم گلم 

میگم هر روز عصاره ی قلم عیب نداره؟

کتهشیبرنج

لبنیات ممنوع براش

ممنونم گلم میگم هر روز عصاره ی قلم عیب نداره؟

نه گلم هیچ عیبی نداره چون ضعیفه بچتون

من بااینکه قد و وزنش نرماله یک روز درمیون میدم

روزایی هم که داخل کته یا سوپش نمیریزم داخل خورشت خودمون میریزم واز اون بهش میدم

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
شیربرنجشله زردسوپ ماهیچه سوپ مرغکته با گوشت کته با ماش وماستهر غذایی میتونی له کنی بدیش

زعفران براش خوبه؟

نه گلم هیچ عیبی نداره چون ضعیفه بچتونمن بااینکه قد و وزنش نرماله یک روز درمیون میدمروزایی هم که داخل ...

سعی می کنم هر روز بهش بدم 

خیلی بد خوراکه متاسفانه 

اگر یکسالشه اشکال نداره

آخه آلرژی داشته  بهشون 

دکترش منع کرده براش