2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم😂حتما تو خونه نشسی بعد فکر میکنی جبرئیل برات گزینه میاره😂باید بری جاهایی دیده بشی خواهر

بخدا تو خونه ننشستم سر کار میرم، عصرا هم بیرون یا حالا مسجد بعضی وقتا میرم ولی احساس میکنم اصلا دیده نمیشم یا کسی بهم توجه نمیکنه

راحت با این پسرای علاف و بدرد نخور و پلاستیکی اینن دوره زمانه

واقعا مرد خوب خییییلی کم شده

قدیما میگفتن پیدا کردن دخترخوب مث پیداکردن سوزن تو انبار کاهه

الان دقیقا درمورد مردام همچین چیزیه

من تو اطرافیانم نگاه میکنم ترس برم میداره

مثلا ی دونه از دوستام یکیشون خوشبخت نیس

یکی داره با خیانت میسازه یکی با اعتیاد شوهرش یکیشون همش کتک میخوره و شوهره بداخلاقه یکی شوهرش درو روش میبتده میره سرکار و با کل فامیل و پدر مادر حای رابطشو قط کرده چون اقا شکاک و سیاه دله

بقیه شون هم جداشدن

تو فامیل نگاه میکنم میبینم یا خیانت میکنن جفتشون و خبردارن ب روی هم نمیارن یا یکیشون داره سازش میکنه

ادم مجرد بمونه بهتره

فوقش میگن ترشیده،میشی ی ترشیده ک دستش توجیب خودشه سالی چندبار مسافرت میرع و زندگی شادی داره تا اینکه بگن ازدواح کرده و اینهمه مشکل

خداکنه اگه ازدواجی هم قرارع بشه خوشبختی باشه

من واقعا ترسیده شدم

دلم میخواد همدم داشتع باشم ولی ترس دارم همش

سکوت کردم به حرمت چشم های زیبای خدا که در برزخی ترین نقطه زندگیم همیشه فرشته نجاتم بود. سکوت کردم تا خودش فریاد دلم باشد✨

بخدا تو خونه ننشستم سر کار میرم، عصرا هم بیرون یا حالا مسجد بعضی وقتا میرم ولی احساس میکنم اصلا دیده ...

شاید زیادی سفت گرفتی خواهر کسی جرعت نمیکنه بیاد سمتت😂

من ی دوستی داشتم از هممون قشنگتر بود وضع مالی اوکی کارخوب،ولی تو ارتباط بامردا انرژی فمینن نداشت

یعنی خیلی خشک بود 

انرژی زنونتو ببر بالا براهمینه عزیزم

سکوت کردم به حرمت چشم های زیبای خدا که در برزخی ترین نقطه زندگیم همیشه فرشته نجاتم بود. سکوت کردم تا خودش فریاد دلم باشد✨

واقعا مرد خوب خییییلی کم شدهقدیما میگفتن پیدا کردن دخترخوب مث پیداکردن سوزن تو انبار کاههالان دقیقا ...

ببین اینجوری ام نیست بستگی به مکانی که داره قرار میگیری ولی این پسرایی که تو خیابون و اینا هن منظورمه 

شاید زیادی سفت گرفتی خواهر کسی جرعت نمیکنه بیاد سمتت😂من ی دوستی داشتم از هممون قشنگتر بود وضع مالی ...

فکر کنم مشکلم همینه آره خیلی جدیم

نمیدونم باید چکار کنم از اول همینطور بودم

ببین اینجوری ام نیست بستگی به مکانی که داره قرار میگیری ولی این پسرایی که تو خیابون و اینا هن منظورم ...

بزار پسرایی تو خیابونن سمتت نیان😂

بخدا اینا ده متری ب یه دخترگیرمیدن اصلا ارزششو ندارن

ولی ی چیزایی هست ک باعث توجه میشه 

یکی اینکه تیپ و استایل خوبی داشته باشی

عطر خوب

اراستگی ظاهر و هیکل خوب

اینا تو نگاه اول خییییلی ب چشم میاد

کفش خوبم مهمه و همیشه تمیز باشه

فکر کنم مشکلم همینه آره خیلی جدیمنمیدونم باید چکار کنم از اول همینطور بودم

من خودمم همبنجوریم

زمانی تنهام تو خیابون کمتر کسی بهم گیر زیاد بده چون خیلی جدی هسی 

ولی وقتی با دوستاتی خب توجهی نداری میگی میخندی تو لحظه خوشی باعث میشه بقیه ببینن خونگرمی خوشی و.. بیشتر میان سمتت