2777
2789
عنوان

خب اینم از اولین تجربه دندون پزشکی😂🫢🦷

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 75 پست

من هم دندون کشیدم هم ترمیم داشتم الان دوباره باید برم واسه ترمیم یه دندونمم انقدر عفونتش شدیده که دندونپزشک عادی گفت نمتونم کاری انجام بدم باید بری پیش متخصص درمان ریشه شایدم کلا درست نشه و الان از ترس و استرس دارم میمیرم

جدی ممنونم چه خوب درد نداره ؟🩵

ن قبلش بی حس میکنن

بعد ظرف چندثانیه درش میاره یه گاز میچپونن تو دهنت بعد میگه پاشو برو 😅😅😅

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هم دندون کشیدم هم ترمیم داشتم الان دوباره باید برم واسه ترمیم یه دندونمم انقدر عفونتش شدیده که دن ...

وای ایشالا چیزی نیست از حالا سعی کن شیش ماه یه بار بری چکاب این جوری نشه 🥲🥲💛💛

بعدا خبرم کن چی شدی اگه روست داشتی 

خدایا شکرت 🥺 💛💚🩷 خدایا عاشقتم دستمو بگیر 

شما عصب کشی بودی؟جدی جدی هیچ دردی احساس نکردی؟

من از بی حسیش میترسم وقتی بچه بودم یه جا واسه ترمیم رفتم خیلی درد داشت خاطره بدی موند برام چون دکترشم بد اخلاق بود ولی وقتی رفتم جای دیگه دندون کشیدم اول چون دید میترسم اول برام ژل بی حسی زد یکم که بی حس شد بعد سوزنشو زد و هیچی احساس نکردم

وای ایشالا چیزی نیست از حالا سعی کن شیش ماه یه بار بری چکاب این جوری نشه 🥲🥲💛💛بعدا خبرم کن چی شدی ...

مرسی عزیزم 

آخه عفونتم خطرناکه ممکنه بزنه به بقیه بدن 

من میدونستم عفونت داره پنج ساله ولی سهل انگاری کردم و نرفتم دکتر الان اینطوری شده 

باشه عزیزم حتما میگم

وای سعی کن پرهیز کنی نوشابه خیلی قندش زیاده اصلا خدایی نکرده ممکنه قند خون بگیری!

ن میدونی چیشد 

همیشه که نمیخورم زیاد دوست ندارم 

یه هفته تقریبا رفتیم مشهد تو هتل هر روز نوشابه خوردم اینطوری شد 

شما عصب کشی بودی؟جدی جدی هیچ دردی احساس نکردی؟من از بی حسیش میترسم وقتی بچه بودم یه جا واسه ترمیم رف ...

اره برای من ژل هم نزد ولی درد نداشت فقط حسش میکردم مثلا شما سوزن که به پشت تزریق میشه رو دردش در نظر بگیر یه دهم اون ! احتمالا اون موقع هم ترس داشتی هم دکتره خوب نبوده نگران نباش درد نداره کلا عصب کشی که رفتم خوابم گرفت وسطش حتی !😅🤍🤍

[QUOTE=366989339]مرسی عزیزم  آخه عفونتم خطرناکه ممکنه بزنه به بقیه بدن  من میدونستم عفونت داره پنج ساله و ...[/QUOTEایشالا خوب میشه 🤍🤍

ن میدونی چیشد همیشه که نمیخورم زیاد دوست ندارم یه هفته تقریبا رفتیم مشهد تو هتل هر روز نوشابه خوردم ...

وای احتمالا خراب بوده یهو عفونت کرده شدید شده ولب پشت گوش ننداز دردش بد تر بشه یا خدایی نکرده مجبور بشی بکشی ! مال من که ۵صب کشی کردم اصلا نمیدونستم این قد خرابه ! درد هم نداشت حتی !