2777
2789
[QUOTE=366984302]حوله ورزشی بزرگ یا ملافه سبک یا شال و روسری بلااستفاده میارن معمولاً. هردفعه هم بعد ...

چ رشته ای میخوای بری؟

فیتنس و اینا ورزش های زمینیش باید زیرانداز با خودت داشته باشی. زمین کثیفه روش دراز بکشی و بشینی.

حتی مثلاً تو بدنسازی بعضی دستگاه ها باید زیر خودت یه زیراندازی چیزی بندازی دستگاه عرقی و کثیف نشه و برا خودتم بهتره.

دائم الخسته‌.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ورزشایی که رو زمین باید انجام بشه مت باید داشته باشه فرقی نمیکنه! حالا یوگا فیتنس یا پیلاتسبرای ...

آره ولی ممکنه دوستمون بخواد بره بدنسازی 

و من فیتنس ک کار میکردم خود باشگاه یه چیزی شبیه به مت داشت یا یه طرف باشگاه کفش نرم بود مخصوص حرکتای زمینی. ما فقط یه زیرانداز سبک میبردیم.

دائم الخسته‌.

بله حتما حتما رو دستگاه هایی که باید بشینی یا بدنت تماس داره باید حوله بندازیرو صندلی های استراحت هم ...

چقد سخت

بعد میشه انداخت تو ماشین لباسشویی یا خیلی کثیفه تو دست بشورم

هدف اول ندیدن سریال⬜️❎️✅️

چ رشته ای میخوای بری؟فیتنس و اینا ورزش های زمینیش باید زیرانداز با خودت داشته باشی. زمین کثیفه روش د ...

من کمرم خیلی گود و قوز دار شده چه ورزشی برم بهتره؟میخوام صاف و ورزیده بشم

چقد سختبعد میشه انداخت تو ماشین لباسشویی یا خیلی کثیفه تو دست بشورم

لباسشویی میشوره دیگه

با لباسای ورزشیت همه رو بریز بشور

من وسواسی نیستم با مایع تمیز میشه 

حالا شاید یکی وسواسی باشه

من کمرم خیلی گود و قوز دار شده چه ورزشی برم بهتره؟میخوام صاف و ورزیده بشم

برا گودی کمر ک حرکات اصلاحی مناسبه. ولی بدنسازی ریسکه و چون میگی کمرم اینجوریه احتمال آسیب خیلی زیاده

تا چندسال ورزش نکردی؛ سمت بدنسازی نرو.

و من چون خودم چندسال فیتنس یا همون آمادگی جسمانی کار کردم الان ممکنه بر اساس دیدگاه خودم بگم برو ایین!😂

مربی من ترکیبی از حرکات فیتنس، رقص، پیلاتس و اصلاحی رو باهم ترکیب میکرد. یه جا همه چیو باهم میرفتم دیگه:)

خودت ببشتر ب چی علاقه داری؟ با یه ماه هم همچین معجزه ای رخ نمیده ها گفته باشم..

دائم الخسته‌.

برا گودی کمر ک حرکات اصلاحی مناسبه. ولی بدنسازی ریسکه و چون میگی کمرم اینجوریه احتمال آسیب خیلی زیاد ...

۸ ساله ورزش نمیکنم

پس فیتنس برم ؟