2777
2789
عنوان

بچه ها دارم دیوونه میشم بگید فکرم اشتباهه در مورد خواستگارم😢😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1029 بازدید | 71 پست

نمیخام ناراحتت کنما ولی بعید می‌دونم زنگ بزنن دیگ

در جواب اونی که نوشته دعا خورت کردنو فلان مگه مردم پولشون زیادی کرده.بعد اینکه مگه مرض دارن دعا بگیرن بعد پیگیر طرف نشن؟

یه موقع  بهش زنگ یا پیام ندی .خیلی زشته خانواده عروس پیگیر قضیه بشن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم خودت باید متوجه شده باشی اون آقا جلسه اول رفتارو برخوردش چجوری بود،جلسه چهارم چجوری.... بنظرت ...

بخدا اگه کسی میومد مشورت باهام من براش مشخص میکردم 

اما همیشه واسه خودم اصن تو همه چی میمونم و نمیتونم متوجه بشم 

اینکه همش مراقبم بود اینکه میگفت سردتونه يا نه معذرت میخواس تو کافه حواسش به من بود راحت هستم یا نه 

یا همه چیو بهم توضیح می‌داد 

ولی از اونور میگم شاید مدل رفتاری اش این باشه و اینا نشونه دوست داشتن نیستبالاخره دختر مردم باهاش تنهاست باید مراقب باشه 

از اونور مثلا جلسه سوم گفت بریم مشاوره، من نمیدونممممم

بین جلسات قبلی چقد فاصله بود؟

یه هفته 

یه مورد 15 روز بود اونم البت قبلش گفت من یه مشغله کاری دارم دیگه از فلان روز به بعد. 

حس بدی دارم در کل این طولانی شدنه انگار شخصیتم خورد میکنه، بلاتکلیفی واقعا بده خب 

اگر راضی هستی خو زود رنگ بزنید جواب بله بدید

نمیشه که 

بعدم من اوایل صحبت گفتم 6 ماه باید حداقل آشنایی باشه، دیگه زشته آدم بعد 4 جلسه دختر زنگ بزنه بگه ما جوابمو بله اس 

اونا حتما دارن فکر میکنن یا تحقیق میکنن نمیدونم اما شما پیام نده بالاخره بحث زندگی هست فکر نکن هرکی ...

اتفاقا قیافش معمولیه حداقل از جلسه اول حسم رو به خاطر دارم که میگفتم قیافش انگار برام پنجاه پنجاهه ولی جلسات بعد یهو برام جذاب شد قیافش 

بخدا اگه کسی میومد مشورت باهام من براش مشخص میکردم اما همیشه واسه خودم اصن تو همه چی میمونم و نمیتون ...

من توصیه نمیکنم زنگ یا پیام بدی ولی..... 

چون من خودم آدم عجولیم و صبرم کمه پیام میدادم سلام آقای فلانی وقت بخیر خواستم بدونم اگه هنوزم رو تصمیمتون مسر هستین من میخواستم اگر موافقید پیش یه دکتر خوب و حاذق وقت مشاوره بگیرم بهرحال من برای انتخاب درست نیاز دارم که حتما مشاوره بریم.... 

اگرم دیدی داره بهونه میاره و چرتو پرت میگه بگو موفق باشید خدانگهدار 

ترجیح میدم زودتر تکلیفم معلوم بشه از یه لنگ در هوا بودن بدم میاد

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘