2777
2789

بهش میگم منو ببر برا امتحانا دانشگام بهونه باشگاه و خستگی و خوابم میاد و کار دارم و.....میکنه .درصورتی که من کلا سرکلاس نمیرم فقط میرم امتحان میدم.سر همونا برام بهونه میاره برا اسنپم بخوام بگیرم هررفت و برگشتی حداقل ۲۵۰باید بزنم.حالا برا صبونه خوردن با دوستاش صبح زود بیدار میشه.برا این که طبق دستور داداشش زن داداشش رو برا کاراش جایی ببره میره.برا پسر برادرش صبح پنج شنبه ها بیدار میشه میره.بمن میرسه فقط میگه باش برو.اصلا حمایتگرم نیس خسته شدم.نه مالی نه عاطفی هیچی.دیروز رفتیم بیرون دنبال شیرکاکائو میگشتیم رسیدیم بالاشهرهرچی میگم تب اینجاها کافی شاپ هس وایسا میگه اینجاها گرونه.حالم ازش بهم میخوره همیشه با من دودوتا چارتا میکنه.چیکار کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب عزیزم اگه حالت از به هم میخوره ولش کن . ولی حالا جدای اینا من توی دوران عقد چیزی از همسرم نمیگرفت ...

من ی سال اول این کارا برام میکرد الان اینجور شده.مراعات کردم پررو شده.