2777
2789
عنوان

ببینم وصیت نامه نوشتین یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 73 پست

30 گرم طلا دارم واسه خودمه به خانواده گفتم بدن به بچه های تحت حمایتم 

کارت اهدای عضو هم دارم 

فعلا مال و اموالی ندارم بیشتر از اینا 

ارثیه پدری هم دارم که اونم صرف امور خیریه میکنم 

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

خب چرا سه سال دیگه؟ الان بنویس بعد هرزمان خواستی دوباره جدید بنویس. من خیلیا رو دیدم که مثل هرسال وص ...

همینطوره وصیت نامه اینکه حس تیره بختی داشته باشی و مسائلی رو شرح بدی نیست ک 

نظرم اینه شاید ی موضوعی رو بنویسیم ک منطقی نباشه  بهتره چند سال بگذرع تجربه بیشتری کسب کنم 

با مسائل بیشتری اشنا بشم  بعد بنویسیم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان من چیمو وصعیت کنم مثلا😂😂😂😂

مثلن وضعیت گوشیت میخا چجوری باشه بفروشن صدقه بدن یا اینک بدی ب اجیت یا مامانت یاو..خیلی وسایل هس ،حلالیت گرفتن و..رمز کارتتم بنویس ک برا وا کردنش ب بدبختی نیوفتن ،حرفاییو بزن ک دوس داشتی بهشون بگی و هیچوقت نگفتی،دلداریشون بده و سعی کن ت اون شرایط ارومشون کنی،مخصوصن کسی ک براش عزیزی قطعن داغت براش طاقت فرساس و ممکنه سالیان سال این غمو با خودش حمل کنه

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید
بله منم باید بگیرم البته اگه رده سنی خواصی نداشته باشه

فک کنم از ۱۸ب بالا رو بدن ،من سال ۴۰۱گرفتم

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
رمز حساب بانکی شما به درد کسی نمی خوره.بعد فود(بعد صدوبیست سال)حساب شمامسدودمیشه واز طریق قانونی بهش ...

دقیقن برا همین میگم ک برا وا کردنش ب بدبختی و دردسر نیوفتن قبل مسدود شدن تخلیش کنن

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید
دقیقن برا همین میگم ک برا وا کردنش ب بدبختی و دردسر نیوفتن قبل مسدود شدن تخلیش کنن

یه لحظه این حرفیو که گفتین تصورکنید!!عزیزتون فوت کرده بعد شما درحین اینکه لباس سیاه تنتون می کنید زودی پاشید برید حسابشو خالی کنید!!اصلا ادم می تونه مگه؟؟؟درضمن اول واخر به همونا میرسه دیگه

میشه به چندمورد اشاره بفرمایید

مراسم 

دعا 

لباس 

چهلم 

نماز

خانواده 

ارث 

دین و مذهبم 

محل دفن 

امانتی ها 

ی سری کارا و شرایطا ک بعد مرگم همچنان باید پا برجا باشه

و..

مراسم دعا لباس چهلم نمازخانواده ارث دین و مذهبم محل دفن امانتی ها ی سری کارا و شرایطا ک بعد مرگم همچ ...

یه لحظه فکر کن تموم اینا بعد مرگ برامون مهم باشه!!

همشون دلبستگی ها وعادتهای دنیوی هستن

بعدورود به دنیای بعدی اینا ارزششونو ازدست میدن

تنها وصیتی ک دارم اینه ک تو شهر محل سکونتم خاک نشم برگردم شهر خودم .به همسرمم گفتم بعد فوت نمیخوام اینجا خاک بشم برمگردون شهر خودم همین 

درهای بسته برای آدم‌هایی باز می‌شود که جرئت در زدن داشته باشن...
یه لحظه فکر کن تموم اینا بعد مرگ برامون مهم باشه!!همشون دلبستگی ها وعادتهای دنیوی هستنبعدورود به دنی ...

بعد از مرگ روحم نمرده 

و همچنان من قراره توی جسم دیگه ای متولد بشم 

زندگی دیگه ای رو شروع میکنم و بنظرم واسم این موارد خیلی مهمه بخصوص مورد آخر 

ارزش خیلی چیزایی ک گفتم  هیچوقت از بین نمیره