2777
2789
عنوان

ببینم وصیت نامه نوشتین یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 73 پست
یه لحظه این حرفیو که گفتین تصورکنید!!عزیزتون فوت کرده بعد شما درحین اینکه لباس سیاه تنتون می کنید زو ...

همه ی مرگا ب این صورت نی،بعضن طرف سکته کرده یا ت کماس یا دزدیده شده یا هر حالت دیگه ای ک تو اینجور موقعا ب اون وصیت نامه نیاز پیدا میشه مخصوصن وجهه ی مالیش

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید
تنها وصیتی ک دارم اینه ک تو شهر محل سکونتم خاک نشم برگردم شهر خودم .به همسرمم گفتم بعد فوت نمیخوام ا ...

امیدوارم ادمایی باشن ک  حداقل واسه جسممون ارزش قائل شن و وصیت رو تمام و کمال اجرا کنن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه لحظه فکر کن تموم اینا بعد مرگ برامون مهم باشه!!همشون دلبستگی ها وعادتهای دنیوی هستنبعدورود به دنی ...

یچیز قطعی و بدیهی اینک بلا استثنا همه اون دنیا حسرت زده هستن و دوس دارن برگردنو یکسری کارا رو انجام بدن،چه خوبه ک وقتی دستمون از دنیا کوتاهه وصیت کنیم دیگران این قدم رو برامون بردارن البته قطعن جبران کننده نیس ولی یه گوشه ای از کار رو میگیره

یچیز قطعی و بدیهی اینک بلا استثنا همه اون دنیا حسرت زده هستن و دوس دارن برگردنو یکسری کارا رو انجام ...

عزیزجانم اون کارهایی رو که خودمون برای خودمون نکردیم رو چه کسی میتونه برامون انجام بده؟

عزیزجانم اون کارهایی رو که خودمون برای خودمون نکردیم رو چه کسی میتونه برامون انجام بده؟

ب نیت ما ت ساخت یه مسجد کمک کنن یا درختی بکارن همه ی اینا باقی الصالحاته و کمک کنندس

ببخشید که خیلی پیگیرحرفتون هستم ولی از اول یباربخونید جواب خودتونو دادین❤️

خواهش میکنم مشکلی نیست 

ببینید منظورمو متوجه نشدین 

شاید ی سری چیزایی ک میخوایم اجرا بشه بعد از مرگ و متولد شدن در جسم دیگه ای حسشون نکنیم 

ولی اهمیت زیادی دارن البته این موضوع خیلی کامله نباید ناقص گفت 

ولی همونطور ک گفتم مورد آخر

به طور مثال شاید ما موسسه خیریه ای داریم و وصیت میکنیم ک  بعد از مرگ باید برقرار باشه بعد مرگ ممکنه حسشون نکنیم ولی خیلی با ارزشه و اهمیت زیادی برای اون افرادب داره ک زیر نظر اون موسسه هستن و نباید بسته بشه 

این نظر شماس همه چیز ارث نیست

اره بنظرمم منطقیه

خب مثال بزن الان من چشم بنویسم چی ذکر کنم😂

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡