بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من ننوشتم ولی کارت اهدا عضو گرفتم،ب پسرمم گفتم اگه مردم و راضی بودید جسدمو بده دانشگاه علوم پزشکی زندمون که بدرد کسی نخورد شاید مردمون بخوره
گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
خب چرا سه سال دیگه؟ الان بنویس بعد هرزمان خواستی دوباره جدید بنویس. من خیلیا رو دیدم که مثل هرسال وصیتنامشونو به روز میکنن. یه کلا یه جدید مینویسن یا به همون قبلی مطلب اضافه میکنن تاریخ میزنن. معنیشم نا امیدی و طلب مرگ و... نیست.
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)
من فقط تنها وصیتی که کردم این بوده که به همسرم وصیت کردم نماز برام نخون
ریسه میرم ازون دنیا
رسما زومبا میزنه
انگار یه تیکه کباب داغ تو دهنشه تند تند میخونه😂
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانهی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانهی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همهی التماسهایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون دادهایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون دادهایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷
اره توی ۱۵ سالگی ام یه بار تو آستانه تصادف بودیم تو اردو مامانم گذاشته بود برم گفتم بابام دعواش میکنم نوشتم اگه اتفاقی برام افتاد بدونید دعواتون چیزی رو درست نمیکنه من باشادی شما خنده رو لبامه کلی نوشته بودم این رو فرستاده بودم برا یکی که اگه اتفاقی افتاد اون بفرسته براش در حال حاضر بازهم وصیتم همین هستش🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹