2777
2789

همسرم ک مبلغ دقیقی ندارع هروقت چیزی بخام کمم داشتع باشم بهش میگم برام پول بزنه باز

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا تابستون ۳تومن

بعددیگ یکم رفتیم دوره پس انداز یه کارت دستمه ثابت ۱۴۰۰شارژ میشه مناسبتی چیزی باشه بیشتر میشه گاهی میشه تو یماه ۷.۸تومن‌شارژ میشه

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻

بستگی به ماه داره کارت خودش معمولا دستمه یه ماهی بود میخواستم الات موسیقی بخرم پنجاه میلیون خرج شده بود اون ماه 

ولی حالت عادی کلاس پیانو و هنگدرام میرم چهارجلسه باهم حدودا هشت تومن میشه

کلاس اریال یوگا میرم ماهی شیش تومن

کلاس زبان ماهی یک یک و نیم با کتابش

کلاس هوش مصنوعی ماهی هشت نه

خرجای دانشگاه و اینا وسایل منطورمه ماهی ی تومن کمتر

روتین پوستی هم فوقش ماهی دوتومن

حالا ی لباسی هم این وسط خریده شه میشه سه تومن اینت

خرج خوراکمم که با خانوادس برا همین اونو حساب نمیکنم

خرجای اضافه هم خیلی دارم بازم میگم بستگی به ماهم داره خرج ثابت ایناس

از بابام پول نمیگیرم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○