2777
2789

پدرم اسفند فوت شد😭

مامانم تنها بود خونشونم بزرگ هست

مامانم گفت شماهم مستاجرین منم تنهام بیاید پیش من

ما رفتیم از خرداد اونجاییم

مامانم یکبار رفت شهرستان دورر ( سرخاک پدرم) که همه فامیلامون هستن

۲۰ روز موند 

و برای سال هم باید بره ۲۰ روز میمونه خونه دوتا داداشمم اونجاست

یکبارم با خواهرش رفت شمال ۱۵ روز موند

من از پارسال جایی نرفتم

حالا عید هفته دوم رو همسرم گفت ۵روز بریم شمال

ضمن اینکه ما پیش مامانم اصلا پرایوسی نداریم همش مجبوریم سیخ بشینیم دورهم و هرچی مامانم تلوزیون دوست داشت ببینیم و اخرهفته هاهم هرجا بریم باهمیم

گفتم یه ۵ روز خلوت کنیم

بعد هتل میریم اتاق جدا برای مامانم اصلا در وسعمون نیست

روم نمیشه بگم ولی دلم میخواد با همسر و دخترم تنها بریم 

من دوست دارم برم ۵ روز غذا نپزم استراحت کنم جسمی و روحی دونفری ولی مامانم این مدل توکتش نمیره میگه خودمون بپزیم 

بخوایم باهم بریم با خونه موندن و موذب شدن فرقی نداره

خیلی حال روحیم بده 

خواهرم برادرام همه رفتن سفر 

مامانمم تنها رفته سفر

خب بدون رودربایستی بگید برنامه ریزی کردیم ۳ نفره بریم

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مامانت رو بفرست سفر بعد خودت برو سفر در نبود مادرت

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌

از اول نباید میرفتی خواهر واقعا سخته با یکی دیگه زندگی کردن حریم شخصی ندارید.اگه راه داره پولتون جمع کنید خونه بخرید ازونجا برید.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

مامانت بزور نیاورد ت خونش که!!!!

خودت ازهول هلیم افتادی تو دیگ!!!

فکرکردس از پول اجاره دادن بهتره

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

خب به مادرت بگو ،فلانی (همسرت )گفته فلان تاریخ بریم مسافرت ،طوری صحبت کن که متوجه قصدتون بشه 

یا بگو از طرف کارش بهمون مسافرت خورده 

بعدش هم در مورد راحتی ،مگه شما همین ی تلویزیون دارید که این همه موذب  و اذیتی ؟برای خودتون و ایشون حد وسط تعیین کن که کسی ناراحت نشه 

😐🤷🏻‍♀️