2777
2789
عنوان

اگه بچتون امتحانشو بد بده چیکار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 29 پست
خب هر کسی تو یه چیزی استعداد داره اصلا برات مهم نباشهقرار نیست همه ریاضیشون عالی باشههمین که نمره قب ...

قبولی؟بعید میدونم.معلمشونم امسال خیلی بده.اصلا باهاشون کار نمیکنه.سوال میپرسن بچه ها میگه برین خونه خودتون کار کنین.نمیدونم باید چه گلی به سرم بگیرم.یک هفته بود ریاضی رو تمرین میکردیم.امروز برگشو آورد.انقدر حالم بده دادم سکته میکنم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظر من هیچکدوم این درسا به درد نمیخورن در اینده من که الان نزدیک سی سالمه یه بارم تو زندگیم درسام به دردم نخوردند رشتم حسابداری بوده ول کن بابا برا یه امتحان عصبانی میشی منم هیچی از ریاضی هیچوقت نفهمیدم و نخواهم فهمید نمیگم اصلا درس نخونن ولی به نظر من همین که پاس بشه بسه🤭

قبولی؟بعید میدونم.معلمشونم امسال خیلی بده.اصلا باهاشون کار نمیکنه.سوال میپرسن بچه ها میگه برین خونه ...

به خدا اشتباه میکنی انقد حرص میخوری

البته حق داری ولی سعی کن بیخیال باشی

۱۰ سال دیگه این روزا اصلا یادت نمیاد

به خدا خیلی کار میکنم.فیلم میبینیم‌ انواع سوال ها و مساله هارو کار میکنیم.باز میره حراب میکنه

من اونقدر کتکش زدم که تمام بدنش کبود بود چون خیلی خیلی التماسش کردم بشینه بخونه حتی نیم ساعتم وقت نذاشت. اما الان بعد سه سال هروقت یادم میاد دستمو میسوزونم و اشکام همینجور میاد

برای من نمره ملاک نیست. همین که ببینم همه تلاشش رو کرده کافیهوگرنه نمره بالای ریاضی پنجم دبستان به ه ...

همین فکرو اگه جلوی بچه بگین کارشو خراب کردین 

کی گفته نمره بالا به درد نمیخوره 

بچه یهو تو سن کنکور که همه چیزدان نمیشه از پایه و کم کم باید خودشو تقویت کنه 

بله تلاش گر بودن و کم کاری نکردن خیلی اهمیت داره ولی اگر در عین حال ،نمره هم کم میگیره باید دید ضعفش چیه با حواسپرتیه یا استرسه 

یام اصلا توانش در درس ریاضی همین قده و بیشتر کشش نداره 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

شما بیشتر اون بچه رو نابود میکنید کههخب شاید ذاتا ریاضی اش خوب نباشه و استعدادش تو چی دیگه باشه

اونوقت استعدادش تو موبایل هستش ؟ که بچه رو هم بی تربیت هم پرخاشگر و عصبی هم از درس فراری و خونه نشین میکنه

اونوقت استعدادش تو موبایل هستش ؟ که بچه رو هم بی تربیت هم پرخاشگر و عصبی هم از درس فراری و خونه نشین ...

موبایل نباید زیاد باشه تایم استفاده ازش 

در کل یه وسیله تفریحی که باید کنترل شده باشه

اون به کنار.سرزنش های معلم هم بهش اضافه میشه.توو دیدار با اولیا منو جلوی مادرا شست گذاشت کنار.همه هم میخندیدن بهم.گفت پسرت بدترین شاگرد کلاسمه.درس نمیخونه گوش نمیده.برام عجیبه.پسرم تا پارسال همه رو خیلی خوب میگرفت.حتی خوب هم نداشت.اما امسال بدترین کارنامه رو پسر من گرفته.از سر درد دارم میمیرم.دوست ندارم به خاطر بازی گوشیش مسخره ش کنن و آینده ش خراب بشه