2777
2789
عنوان

در مقابل دعوای بدجور پدر مادرتون چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 58 پست
مهم نیست که کی بیشتر یا کمتر مقصرهجفتشون مقصرنولی اگه میتونی بهشون بگو برن پیش روانشناس

نه بابا دیگه با این سن و سال نمیان روانشناس که من الان خودم تو این خونه روانی شدم

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

پدر و مادر من دعوای وحشتناک ندارن.

ولی داااااائم جرو بحث دارن

دیگه واقعا خسته شدم.

مامانمم انگار من میرم اونجا مشاورم یا بزرگ خاندانم تمام مشکلاتشو برای باااار هزارم توضیح میده.

یا زنگ میزنه همش از پدرم گله میکنه.

از بچگی من همینطوری بودن.

چندبار گفتم مشکلات شما به من ربطی نداره.

اصلا نمیدونم چرا تمومش نمیکنه.

زندگی خوبی هم دارن خداروشکر همه چی دارن ولی خوبی های همو نمی بینن.

فکر کردم پدرو مادر من فقط اینجورین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برو کتابخونه درس بخون

دوره بهم واقعا دلم میخواد چند ساعت برم بیرون نباشم روانیم کردن

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بچگی منم اینجوری گذشت.من ازدواج کردم ولی داداشم مونده 😔

تازه بعد ازدواج ناراحتیت و غصت بیشتر میشه

دلت میسوزه به حال داداش و مادرت میگی کاش قدرت داشتی و نجاتشون میدادی از اون خونه

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
جایی رو ندارم برم خبر مرگم رفتم حموم اومدم بیرون هنوز دعوا میکردن پس فردا امتحان دارم تپش قلبم رو هز ...

خب پس برو وسط هال وایسا با تمام زوری که داری داد بزن بگو بسههههههههه اگه نمیتونین همو تحمل کنین جداشید دیوونم کردید خیر سرتون پدر مادر منید باید حواستون به من باشه من فردا امتحان دارم نباید الان تپش قلب داشته باشم بخاطر عربده کشیای شما . 

من تقریبا دوازده سالم‌بود این روشو امتحان کردم جواب داد دیگه بعد از اون صدای بحثشون رو‌نشنیدم 

من چون بابام حرفمو قبول داره یکم ، میرم وسط و بدون طرفداری از هیچ کس الکی بحث رو عوض میکنم و سعی میکنم کلا دعوارو تموم کنم 

اما یوقتایی هم بدون هیچ دخالتی میرم اتاقم 

.

برو وسط حال داد بزن ساااااکت بسه دیگه منم دارم تو این خونه زندگی میکنم احتیاج به آرامش دارم اگه دعوا دارید برید یه جا که من صداتون نشوم .

دعواشونم باور نکن استرس نگیر هفته دیگه آشتی میکنن .

بچگی منم اینجوری گذشت.من ازدواج کردم ولی داداشم مونده 😔

بچگی و بزرگسالی و جوونیم رفته نه خواستگار درست حسابی میاد که برم نه میتونم واسه این چیزا خودمو بدبخت کنم فقط مرگمو از خدا میخوام

دخالتی نکن در و ببند بشین تو اتاقبعضی وقتا نمیخوا هیچ کدوم پیش بچه کم بیارن هی ادامه میدنبشین با مام ...

آخه الان بالای 50 سال سن دارن به حرف من اصلا گوش نمیدن تپش قلب شدید گرفتم دارم سکته میکنم از دستشون 

پدر و مادر من دعوای وحشتناک ندارن.ولی داااااائم جرو بحث دارندیگه واقعا خسته شدم.مامانمم انگار من میر ...

اینا هم همینجورین دائممممم باهم جر و بحث بعد چند ساعت بعدش باهم خوب میشن 

ولی اعصاب من داغون شده یعنی مرگمو از خدا میخوام

هم بچه های خوبی دارن هم زندگی خوبی نمی‌دونم مشکلشون چیه

خب پس برو وسط هال وایسا با تمام زوری که داری داد بزن بگو بسههههههههه اگه نمیتونین همو تحمل کنین جداش ...

انقد جیغ زدم انقد جیغ زدم که الان صدام در نمیاد داشتم سکته میکردم واقعا احساس کردم قلبم نمیزنه 

ولی ول نکردن مامان بابای من این چیزا براشون مهم نیست جفتشون کله خرن

من چون بابام حرفمو قبول داره یکم ، میرم وسط و بدون طرفداری از هیچ کس الکی بحث رو عوض میکنم و سعی میک ...

من که اصلا نبودم تو حموم بودم هی به بابام میگم ول کن اونم دیگه ول نمیکنه یعنی جیگر منو خوردن