2777
2789

پس من ۴ سال و نیمه است همش دنبال کنه اینکار رو کن اون کار رو کن عاشق لباسشوییه

خسته شدم یه وقتا کم میارم میگم بیا باهم نقاشی بکشیم یا  قصه بخونم برات میگه نه چسبیده به لباسشویی

یه وقتا میگم اگه یه بچه دیگه بیارم اوضاع بهتر میشه 

نمی‌دونم واقعا

۴سال و نیم دیگه بزرگ شده بذارش مهد یا باشگاه ورزشی بذار بین همسن‌ و سالاش باشه چرا تو خونه نگهش میداری؟

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی لباسشویی که روشنه بشینه نگاه کنه؟

تو هم مثل من مشکوک شدی؟

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
از منی که یه بچه ۳ و نیم سالشه و یه نوزاد ۲ ماهه دارم بشنو با آوردن بچه دوم کارت سخت تر میشه لجبازی ...

بچه شما دوماهشه و هنوز بچه اول به وجود بچه دوم عادت نکرده یه کم بگذره و بزرگتر بشه باهم خوب میشن

به چی اگه منظورتون اتیسم هست باید بگم خیر بردمش تست داد خیالم راحت شد پسر من فقط علاقه شدید داره به ...

باشه عزیزم خداروشکر که مشکلی نیس