2777
2789

نزدیک قاعدگی نیست چون یکم شدم

الان از پریشب بشدتتتتتتتتت زیر شکمم درد میکنه

و گفتم رودمم افتاده

مدفوع اصلا نتونستم دفع کنم همش فقط رودم میاد بیرون

و بشدت ادرارم انگار گیر میکنه داخل مثانه انگار میمونه داخل آب گرمم میگرم میاد بعد همون لحظه دوباره پر میهش مثانه نمیاد ادرارم باید زور بزنم کلافم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم درد شدید زیر شکم و مشکلات گوارشی و ادراری که گفتی  می‌تونه به دلایل مختلفی باشه  برخی از این دلایل شامل موارد زیره

اولیش مشکلات گوارشی: یبوست، انسداد روده یا سندرم روده تحریک‌پذیر می‌تواند باعث درد شدید زیر شکم شود2.

دومیش عفونت‌های ادراری: عفونت مثانه یا کلیه می‌تونه  باعث درد و مشکلات ادراری بشن

سومیش مشکلات زنان و زایمان: مشکلاتی مانند کیست تخمدان، فیبروم رحم یا بیماری التهابی لگن می‌تونه باعث درد بشه 

عزیزم چون دردت زیاده حتما نوبت دکتر وبگیر که دقییق تشخیص بده  کدوم مشکلته 

وا خب بچشی باید ببره شاید جدی باشه با خواهر برادرت یا پدرت بایکی حتما برو دکتر اگر مادرت نمیبره

بابام ک کلا نیم ساعت میاد اونم خوابه 

تک فرزندم

مامانمم میگه درک و داد و بیداد میکنه

وا خب بچشی باید ببره شاید جدی باشه با خواهر برادرت یا پدرت بایکی حتما برو دکتر اگر مادرت نمیبره

یه مدت بیوفیدبک میرفتم بهتر شده بودم

رودم رتبه بود تو تر

واسه امتحانام ک شروع شد هزینه ها هم. فت بالا گفت یه مدت نرو

دیگه نمی‌بریم میگه من پول و وقتمو خروم تو بی ارزش نمیکنم میگم میزنه بیرون بابت میمش میگه ب عنم

عزیزم درد شدید زیر شکم و مشکلات گوارشی و ادراری که گفتی می‌تونه به دلایل مختلفی باشه برخی از این د ...

بخدا نمیبینم

بعد جفتش با همه

رودمم افتاده گفتم

شادیم سندروم باشه چون مدفوعم اکثرا چربی و میچسبه

یه مدت بیوفیدبک میرفتم بهتر شده بودمرودم رتبه بود تو ترواسه امتحانام ک شروع شد هزینه ها هم. فت بالا ...

عجب

بل خاله دایی عمو حرف بزن بگو مریضم نمیبردم دکتر 

اگر باهاش مشکل داری سعی کن اول با مادرت خوب رفتار کنی دلشو به دست بیار باهات خوب میشه

بخدا نمیبینمبعد جفتش با همهرودمم افتاده گفتمشادیم سندروم باشه چون مدفوعم اکثرا چربی و میچسبه

عزیزم اینایی که گفتی . چربی در مدفوع و مشکلات گوارشی ، ممکنه نشانه‌ای از مشکلات جدی گوارشی باشن مانند سندرم سوءجذب یا التهاب روده. همچنین، افتادگی روده و مشکلات ادراری هم می‌تونند به دلیل مشکلات گوارشی یا عفونت‌ها ایجاد بشن