2777
2789

یه دختر سه سالست قبلش اینجوری نبود یه مدت مریض شد مامانش هرچی میخواست بهش میداد الان که خوب شده کلا رفتارش عوض شده مثلا هرچی میخواد باید بهش بدن وگرنه انقدر گریه میکنه و جیغ میزنه که... 

یا هر وقت منو میبینه گریه میکنه گوشیمو بدم بهش منم تو گوشیم چیزای مهمی دارم جزوه و فایل و.. اگه حذف کنه یا بفرسته هیچی دیگه آخه تو همه برنامه هام میره دیگرانم توقع دارن بهش بدم 

میدونم بچه سه سالست و یه چیزایی طبیعیه اما به نظرم مادرش نباید دیگه هرچیزی که دلش میخواد رو بهش بده ممکنه برای خود بچه خطرناک باشه اصلا خود بچه هم میگه من هرچی بخوام گریه میکنم بهم بدن 

خب به نظر من این خوب نیست به مامانشم روم نمیشه بگم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نده عزیزم 

بچه عزیزه واسه مامانش 

همون مامان اگ گوشی ۵۰ میلیونیت شکست خودشو میزنه ب کوچه علی چپ و نگاهت نمیکنه

نده بهش 

بزار گریه کنه خیلی ناراحتندست کنن جیبشون  براش گوشی تهیه کنن یا تبلت

من هرکسی گوشیمو بخواد میزنم تو دهنشکوچیکه و اینا هم حالیم نیس

این بچه خیلی کوچیکه نمیتونم 

منظورم اینه رفتارش داره بیش از حد بد میشه 

مثلا قبلا که میگفت اینو میخوام اونو میخوام مامانش میگفت نمیشه چیزی نمیگفت بعد که مریض شد و هرچی که خواست بهش دادن دیگه رفتارشم تغییر کرد فکر میکنه باید هرچی که میخواد به دست بیاره

متاسفانه طی همون مدت تربیتش کلا بهم ریخته و یاد گرفته از گریه بعنوان سلاح استفاده کنه

راه حلش اینه ی مدت بهش بگن گریه کنی باید دور خواسته‌اتو کلا خط بکشی و ب خواسته هاش که با گریه همراهه بها ندن و تپجه نکن

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

خب اونا ننه باباشن هر چقد میخوان ناز بچه شونو بخرن دیگه به بقیه مربوط نیست که بخاطر مریضی و لوس بازی هاش بهش بها بدن که 

من جات باشم بهونه میارم میگم گوشیم شارژ نداره یا میگم کار دارم الان اینجوری دیگه غیر مستقیم میفهمونی دلت نمیخواد بدی 

نده عزیزم بچه عزیزه واسه مامانش همون مامان اگ گوشی ۵۰ میلیونیت شکست خودشو میزنه ب کوچه علی چپ و نگاه ...

ببین بحث کلا گوشی نیستا 

منظورم اینه باید سعی کنن جلوی بچه رو یه جوری بگیرن 

درسته بچه ها تو این سن پادشاهی میکنن اما این به خود بچه لطمه میزنه . مثلا یه بار یه کیک آورده بودن گریه میکرد که باید کیک رو بدن من که خرابش کنم و با کلی خواهش و تمنا تونستن راضیش کنن به نصف کیک راضی بشه اونم بعد کلی گریه کردنش خب این قبل از اینکه مریض بشه نبود 

این بچه خیلی کوچیکه نمیتونم منظورم اینه رفتارش داره بیش از حد بد میشه مثلا قبلا که میگفت اینو میخوام ...

شما گوشی تو بهش نده 

اگر گریه کرد بگو برو گوشی مامان رو بردار من کوشیم خراب شده خاموش کن نتونه روشن کنه از سرش میافته 

بقیه تربیتش به خانواده اش مربوطه 

ببین من تو گوشیم هیچ بازی ندارم بچه ها میان گوشی منو برمیدارن دو دقیقه بعد میندازن اونطرف دیگه سمت گوشی من نمیان

متاسفانه طی همون مدت تربیتش کلا بهم ریخته و یاد گرفته از گریه بعنوان سلاح استفاده کنهراه حلش اینه ی ...

خب منم همینو میگم 

ولی متاسفانه اگه اینو به مادرش بگم ناراحت میشه ‌و توجهی نمیکنه در صورتی که خودشم ازین رفتار بچه کلافست ولی بازم فکر میکنه هرچی میخواد باید از زیر سنگم شده براش بیارن الان بچه هر روز گریه میکنه خوراکی میخوام و براش فورا میخرن خب این واسه خودشم ضرر داره 

شما گوشی تو بهش نده اگر گریه کرد بگو برو گوشی مامان رو بردار من کوشیم خراب شده خاموش کن نتونه روشن ک ...

گوشی مامانشم خراب کرده متاسفانه گوشی هیچکس رو نمیخواد فقط گوشی منو 

چون قبلا که میومد خونمون از تو گوشیم عکس و اینا به مامانش نشون میدادم الان فقط مال منو میخواد یه بار گوشیم خاموش بود دوساعت گریه کرد با خوراکی ساکتش کردن 

گوشی مامانشم خراب کرده متاسفانه گوشی هیچکس رو نمیخواد فقط گوشی منو چون قبلا که میومد خونمون از تو گو ...

استارتر اون بچه برادرزاده ته عزیزم!!

ببین من معتقدم مامان و بابا هم میخوان ک اون بچه بدین شکل بزرگ بشه 

بله یمدت مریض شده ماهم داشتیم 

ولی بعدش هم از خداشون بوده ب همون منوال باشع

بچه بشقاب غذا رو با ی پارچ اب خیس می‌کنه بعدم سه متر پرت میکنه از سفره بیرون 

مامانه چی میگه: رامبددددددددد

همین 

رامبدو درد 

خب تربیت کن 

بعد زده تلوزیون چند اینچی رو خورد کرده 

بعدا قطعا مثل مهمون برن خونه کسی بزنه خورد کنه مگه میشه حرف زد بهش

استارتر اون بچه برادرزاده ته عزیزم!!ببین من معتقدم مامان و بابا هم میخوان ک اون بچه بدین شکل بزرگ بش ...

نه عزیزم من برادرزاده ندارم 😅 بچه فامیل شوهرمه اما باهم رفت و آمد داریم 

اره من معتقدم باید با مهربونی جلوی بچه رو گرفت اینجوری هم به خودش آسیب میزنه هم بد عادت بار میاد