2777
2789
عنوان

گناه کبیره کردم حق الناس

183 بازدید | 16 پست

چند وقت پیش یه زن متاهل با مردی ارتباط داشت البته جنسی نه.ولی زنه عکسای لخت براش فرستاده بود که بعدا کلا آبروش رفت همه خبر دار شده بودن

ولی منم این ارتباطشو به دو تا دوستام گفتم بخدا نمیخاستم اسم زنه رو بگم یهو از دهنم در رفت خیلی پشیمونم

نمیتونم به زنه بگم ازش حلالیت بخوام چکار کنم دینی به گردنم نباشه خیلی ناراحتم

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم

خب همه چه جوری فهمیدن با حرف شماا؟ 

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️            ◦•●◉✿ یـا رَب زِ جـهاט لـطـ؋ تـو کـا؋ــیست مـرا...️ ✯ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ ✿◉●•◦ ╰                   

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از طرفش صدقه بده

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..

پیامک بدین شماره 30009640
یا زنگ بزنین به شماره 096400

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

امضات رو قاب کن بزن جلوی چشمت روزی چند بار از روش بخون

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤

اگه داستان زنه پخش نشده برا دوستات یه داستان جور کن که نههه فلانی نبود منم اشتباه شنیدم به بنده خدا تهمت زدن اگه میشه ماستمالی کن این جور دروغ گناه نداره

اگه نه اصصلا نمیشه براش صدقه بده و استغفار کن اعمال مستحبی بهش هدیه کن

نه باحرف من نفهمیدن .از طریق دیگه آبروش رفت

بهتره به طور ناشناس حلالیت بطلبی 

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️            ◦•●◉✿ یـا رَب زِ جـهاט لـطـ؋ تـو کـا؋ــیست مـرا...️ ✯ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ ✿◉●•◦ ╰                   

نه باحرف من نفهمیدن .از طریق دیگه آبروش رفت

خب پس چرا شما خودت و درگیر میکنی

دیگه همه فهمیدن دیگه پس می‌دونستن 

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

خب پس چرا شما خودت و درگیر میکنیدیگه همه فهمیدن دیگه پس می‌دونستن

آره خب مردم خودشون از جای دیگه شنیده بودن ولی منم به دو نفر گفتم که مطمئنم جای دیگه نمیگن.حالمو دونستن فهمیدن از دهنم در رفت

اگه داستان زنه پخش نشده برا دوستات یه داستان جور کن که نههه فلانی نبود منم اشتباه شنیدم به بنده خدا ...

نه دیگه همه میدونستن