2777
2789
عنوان

سلام کرونا سلام قرنطینه 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 80 پست
این چینی ها بس مار و مارمولک و قورباغه میخورن هزار جور بیماری جدید تولید می‌کنند

اون روز تویوتوب یه فیلم دیدم ،دیگه تخم مرغو نمیخورم🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮خانمه خیلی تخم مرغ ریخت توروغن سرخ کرد بعد که پویتشو کند بخوره تا تا اون تخم هایی هستن که نطفه جوجه شدن وحتی چندتا پردارن خدالعنتش کنه هنوزم حالم بهم میخوره

شجاعت یعنی پرستو

چون کسایی که میگیرن رعایت نمیکنن اگه هر کس که درگیر شد ۲ هفته بشینه خونه یا با ماسک بیاد بیرون شیوعش ...

خیلیا رعایت نمیکنن 

من بخاطر این سه بار گرفتم 

(من‍ م‍تولد هزار سیصد و هر لحظه خندیدنشم‍)A

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا خیلی ها ماسک نمی‌زنند نبینی در اماکن عمومی سرفه میزنند بدون ماسک اینجوری بقیه رو مریض می‌کنند. ...

بخدا همینه قشنگ تو صورتت سرفه میکنن ما که دوره کرونا جمع کرده بودیم رفته بودیم مامان بابام نه ماه نزاشتن من از خونه بیام بیرون😑

دقیقا خیلی ها ماسک نمی‌زنند نبینی در اماکن عمومی سرفه میزنند بدون ماسک اینجوری بقیه رو مریض می‌کنند. ...

دقیقن منم 

بهم میگن خسته نشدی از ماسک میگم نه هنوز خطرناکه 

وای من پیش یه دختره بودم نمیتونست حرف بزنه از بس حالش بد بود نکنه همون کرونا بوده 😑😑 من خیلی بد مر ...

مواظب خودت باش مایعات زیاد بخور 

میری بیرون هم ماسک بزن

بخدا همینه قشنگ تو صورتت سرفه میکنن ما که دوره کرونا جمع کرده بودیم رفته بودیم مامان بابام نه ماه نز ...

من هم دوران کرونا رسما خونه نشین بودم مگه مشکلی چیزی پیش می اومد می اومدم بیرون اون هم با ترس و هزار رعایت و ماسک و الکل

Tunnel Vision                                                                  

دقیقن منم بهم میگن خسته نشدی از ماسک میگم نه هنوز خطرناکه

آره من هم خیلی مسخره میکنند که ماسک برای چی میزنی.

ولی من هنوز در جاهای شلوغ ماسک میزنم حالا که باز ویروس اومده باید عین دوران کرونا ماسک بزنم 

Tunnel Vision                                                                  

دیروز دو دفعه بردیمش سرم زد بی حال بی حال میشه به حالت غش دستاش و صورتش سفید مثه گچ میشهفردام وقت دک ...

الهی 🥺 

مایعات زیاد بهش بده 

انشالله خوب میشه