سلام ،بچه ها کسی تجربه ی هماتوم داشته؟ من هفته ی نه بارداری ام، رفتم سونو گفتن هکاتوم جزئی زیر یک سی سی داری؟ دکتر شیاف داده، استراحتم باید مطلق باشه؟من معلمم و مرخصی ندارم
مدرسه ی ما نیمه دولتیه، مال بچه های بهزیستی، گفتن خودت باید یکیو پیدا کنی
خب ببخشید ولی با مدرسه رفتن به احتمال زیاد بچتو از دست بدی، رک گفتم الان ناراحت شی بهتره ، دقیقا همین سر خودم اومده و همه همکارا هم فهمیدن و بعدش دلسوزیا شروع شد و همه هی میپرسیدن باردار نشدی دوباره؟؟
با مدیرتون صحبت کن قطعا یه راهی داره ، یا میتونه جایگزین بذاره یا ساعت هات رو اضافه کار بده به کسی، ولی بگو دکترم گفته تهدید به سقطی و با سرکار رفتن هر لحظه ممکنه اتفاقی برام بیفته
جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم منم الان هفته چهاردهم داشتم بر طرف شد ای کاش بتونی استراحت کن اصلا چیز خطرناک نیست من دکتر بهم آمپول داد به جای شیاف که مطمئن تر قرص نداد دو هفته بر طرف شد
وای خدا اون روز رو برام نیاره، چند روز استراحت نیازه؟الان نی نی دارین شما؟
من بارداری دومم بود، یه بچه داشتم، بارداری اولمم عالی بود، اگه کامل رعایت کنی شاید ۳ هفته دیگه که بری انتی برطرف شده باشه
بله واقعا ان شاءالله به درد من مبتلا نشی، فکر کن همکاری که من اصلا نمیشناختمش برمیگشت بهم میگفت باردار نیستی?
جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..