2777
2789
عنوان

بعد بچه زندگی و اعصابم ریدمان

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 31 پست
یکی دوساعت بده دست مادربزرگ هاش استراحت کن

با یکی دوساعت کارم راه نمیفته دوس دارم کلاس برم‌ پیشرفت کنم ...الان حتی نمیتونم کارای خونم کنم

آهای زندگی من از تو قووووووووووی ترم 🌿
عزیزم چون بچه اولته سخته کم کم دست میادمن دوقلو دارم یک سال و نیمه و پسر ۶ ساله...الان میگم چقدر راح ...

شما خب شاید تایمی میری بیرون بچه هاتو جایی میگذاری  که براتون آسون تره برا بعضیا که کسی ندارن واقعا سخته 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با یکی دوساعت کارم راه نمیفته دوس دارم کلاس برم‌ پیشرفت کنم ...الان حتی نمیتونم کارای خونم کنم

زیادی نظر دادم تو این تاپیک

اما اینجوری داری خودتو اذیت میکنی

حداقل تا دو سالگی قید پیشرغتو بزن بعدش دوباره میوفتی توی دور

اگه هم کسیو داری برات نگه داره میتونی کلاس ورزشی چیزی بری در غیر این صورت فعلا صبر کن

من میذارمشون پیش باباشون یک ساعت و نیم میرم باشگاه روحیم عالی میشه

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
تازه اولشه گلم بگذار راه بیافته تازه یکی داری من دوتا کوچیک دارم زندانی شدم تو خونه

منم با ی بچه ۱ ساله توی خونه زندانی ام 

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔

نمیخوام ناشکری کنم. خداروشکر به خاطر بچه‌م. ولی دلم تنگ میشه واسه وقتایی که بچه نداشتم. تنهایی و خلوت داشتم. وقت زیاد داشتم. سلامتیم بیشتر بود. اعصابم راحت بود

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
شما خب شاید تایمی میری بیرون بچه هاتو جایی میگذاری که براتون آسون تره برا بعضیا که کسی ندارن واقعا ...

البته که سخته

منم همینو میگم وقتی بچه میاری باید قبول کنی که تا چند سال نمیتونی مثل قبل باشی وگرنه خودت اذیت میشی که هی بگی وای از پیشرفت جا موندم

من ب شخصه از همسرمم خیلی کمک میخوام

مثلا وقتی خونس و دارم میترکم دیگه دوچرخه رو بر میدارم میرم بیرون...یا مثلا پنجشنبه ها حتما میرم استخر وگرنه زندگی دیوانه کننده میشه

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند

قبلش بهش فکر نکرده بودی که بچه داری چه شکلی خواهد بود؟ دور و بر نداشتید بچه کوچک؟

قطعا اگر از قبل دید درستی به بچه داری نداشتی و انتظار سختی هاشو نداشتی، چندین برابر فشار این سختی برات بیشتره. می فهمم اینو.

ولی خب الان تو همین نقطه هم که هستی، پذیرش بهت کمک میکنه. اول باید بپذیری شرایط الان همینه، به هرحال شما بچه ای رو آوردی مسئولیتش رو قبول کردی. شیرینی هایی داره، سختی هایی داره. وقتی بتونی بپذیری و آروم باشی کم کم روزنه هایی هم میتونی باز کنی برای خودت.

کلاس های مجازی و آنلاین، حمایت گرفتن از اطرافیان، مدیریت زمان بهتر، پرستار یا مهد، ولی خب لازمه همه شون اینه اول به پذیرش شرایط برسی تا با آرامش بتونی مسیرهایی برای رشد پیدا کنی.

البته که سختهمنم همینو میگم وقتی بچه میاری باید قبول کنی که تا چند سال نمیتونی مثل قبل باشی وگرنه خو ...

خداروشکر حامی خوبه داری برا ماها که همه چی بچه ها خودمون باید انجام بدهیم عذاب آوره 

قبلش بهش فکر نکرده بودی که بچه داری چه شکلی خواهد بود؟ دور و بر نداشتید بچه کوچک؟قطعا اگر از قبل دید ...

ن اصلا بچه دور اطراف نبود ک بدونم😓😓

آهای زندگی من از تو قووووووووووی ترم 🌿