2777
2789

ظروف چینیم ۱۲نفره هست ی دستم دم دستی دارم که باهاشون ست نیست دم دستی هام سادن اون یکی ها طرحدار حالا خاله های شوهرم با زنداییاش گفتن اخر هفته ناهار  میان خونمون جمعا ۱۷نفر میشن من اگه بخوام چینی با دم دستی بزارم ست نمیشه هزکدوم ی رنگ میشه فعلا دستمم خالیه نمیتونم برم ست ظروف چینی هامو بخرم ی دستش تقریبا ۷ ۸تومنه چیکار کنم😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا داری برای این قضیه گریه میکنی؟

اکثرا بقیه هم شبیع توان نمیتونن چند ملیون بدن یه دست سرویس بخرن 

خب ست نباشه غذای خوشمزه و پذیرایی خوب و رفتار مناسب داشته باش ظروف اصلا مهم نیست

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

خب یه ضرب المثل هست که میگه خونه هر چی مهمون هر کی

با هر چی داری پذیرایی کن اخلاقه که مهمه نه وسایل

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇