2777
2789
عنوان

خانوما تازه عروسم مهمون دارم ظرفام کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 38 پست
برا همه پیش میاد دم دستی بزار یه طرف سفره رو اونجوری بچین یک طرف اینطوری

سلام خوبین مدتیه پیاممو جواب ندادین...میشه جواب بدین ؟

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم

واقعا مسئله مهمی نیست. خب ست نباشه چی میشه؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میدونند تازه عروس هستی وسیله هات زیاد نیست 

بنظرم برو پلاسکو یک ست دوازده نفره بشقاب هست 

ساده ساده سفید بگیر با بشقاب میوه خوری 

در کنار چینی ها اونا هم بذار که تفاوت چندانی نداشته باشه 

گل منگلی نشه

خیلی قشنگن دویست تومن هم نمیشه همش 

کاش ۱۸ یا ۲۴ نفره میخریدی من جهاز چینیم ۲۴ نفرس

تواین شرایط مرسی که اطلاع دادی چینیات چن نفره اس🙄

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
متاسفانه شدیدا حرف درآرن 🤦‍♀️

اصلامهم نباشه برات همونارواستفاده کن

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
میتونم بگیرم اما مدلشون متفاوت میشه حرف درمیارن

اگه  از الان این حرفای خاله زنکی برات مهمه فک نمیکنم هیچ وقت آرامشو پیدا کنی...برات مهم نباشه عزیزم..این چیزی که الان حرصشو میخوری سالها بعد هیچ اهمیتی نداره