2777
2789
عنوان

کسایی که اختلال مرزی دوقطبی نمایشی دارند

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 77 پست
بستگی به رویکرد مشاور داره، من باشم اجازه نمیدم چون ریسک ازدواج با این کیس ها بسیار زیاده و درمانشون ...

اوهوم

والا نمیدونم این شخص مشکلش چیه یه بار چنان به من توجه میکنه یه بار چنان نادیده ام میگیره و مثل روح برخورد میکنه باهام انگار وجود ندارم

سعی داره بهم بگه مهم نیستم وقتی که دور شدم با این کارش نگران شدو اومد گفت ببخشید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه تیکه بهش انداختم فقط😅احتمالا این اختلالی داره چون بعداز چندهفته هنوز هم کینه داره

کلا آقایون سیستمشون با ما خانما فرق داره دیگه غرور دارن توهم سعی کن اقتدارشو حفظ کنی احترام بذاری بهش ببینم بازم ادامه دار میشه اما اینکه مودش عوض میشه من خودم اینحوریم و ی وقتایی مثلا دلم میخواد جونمو فدای شوهرم کنم ی دفعه دعوامون میشه دلم میخواد جنازشو برام بیارن خیلی بده این حسه

کلا آقایون سیستمشون با ما خانما فرق داره دیگه غرور دارن توهم سعی کن اقتدارشو حفظ کنی احترام بذاری به ...

اخه اون اول شروع کرد

بعد منم تیکه انداختم

از بعد اون همش دنبال اینه ثابت کنه که واسم مهم نیستی و عددی نیستی و...

بیخیالش باش توام ببین میاد سمتت؟

من ترسیدم که نه تنها یه اختلال بلکه چند اختلال داشته باشه و یا رفتارش نادرست باشه کلا

دیگه یه جورایی نمیخوام بیاد سمتم😶

شما خودتون میرید سمت کسی یا نه؟ مثلا چنین اتفاقی بیوفته واکنشتون چیه؟

علائمش چیه؟یه نفر هست که هعی با من سرد وگرم میشه و میخواد به من وبقیه ثابت کنه که من براش بی ارزش و ...

تشخیص کار پزشک ماهر و با تجربه است

I'm like the moon,I shine even if I'm not perfect

اره آدما تا خوبن باهام دوستشون دارم اگر ی چیزی ازشون ببینم سریع متنفر میشم و حسم همیشه درنوسانه به آ ...

ببخشید جسارتا شما رفتار های خود زنی و خودکشی برای جلب توجه هم دارین ؟

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚