2777
2789
عنوان

دیروز با شوهرم تو ماشین دعوام شد از ماشین پیاده شدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 29 پست
اره دیگه اصلا بحث گذشته رو نکن و دیوونش نکن مردا عصبی بشن دیگه هیچی جلودارشون نیست و این وسط تو ضرر ...

امروز به خاطر سردرد نرفتم سرکار، شوهرمم ۱۲ کلید انداخت دید من خونم بدون سلام و علیکی گفت ا خونه ای، گفتم امروز نرفتم. گفتم بیا ناهار بخور یا ناهارتو ببر هیچی نگفت وسیلشو برداشت رفت

𝙄 𝙨𝙪𝙛𝙛𝙚𝙧𝙚𝙙, 𝙄 𝙡𝙚𝙖𝙧𝙣𝙚𝙙, 𝙄 𝙘𝙝𝙖𝙣𝙜𝙚𝙙ᨐ𖦹.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

امروز به خاطر سردرد نرفتم سرکار، شوهرمم ۱۲ کلید انداخت دید من خونم بدون سلام و علیکی گفت ا خونه ای، ...

اشکال نداره ناراحته دیگه اومد خونه از دلش در بیار و اشتی کنید اصلا ارزش نداره بخاطر این چیزا اوقات خودتون تلخ کنید 

عزیزم راجب عشق سابق یاهمچین چیزی سوال کردی؟

تقریباا، ولی فقط گفتم اون کی بود گفت هیچی گفتم خوب بگو شروع کرد به بحث و دیگه...

اشکال نداره ناراحته دیگه اومد خونه از دلش در بیار و اشتی کنید اصلا ارزش نداره بخاطر این چیزا اوقات خ ...

نه بهش زنگ میزنم جواب میده نه چیزی... قشنگ خودش میخواد انگارر. به خدا منم تازگیا دوقلوهام سقط شدن حالم خیلیی خوب نیست🥲

تقریباا، ولی فقط گفتم اون کی بود گفت هیچی گفتم خوب بگو شروع کرد به بحث و دیگه...

اره مشخص بود حالا احساس میکنم ترسیده قهر کنی یا دعوا راه بندازی که نخواسته جواب بده اسی تو خیلی حساسی حتما؟

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

نه بهش زنگ میزنم جواب میده نه چیزی... قشنگ خودش میخواد انگارر. به خدا منم تازگیا دوقلوهام سقط شدن حا ...

نیاز نیست تو زنگ بزنی اون داد وبیداد کرده بزار خودش بفهمه کارش اشتباه بوده

نه بهش زنگ میزنم جواب میده نه چیزی... قشنگ خودش میخواد انگارر. به خدا منم تازگیا دوقلوهام سقط شدن حا ...

😓😓😓خدا رحمتشون کنه به هر حال باید یکیتون کوتاه بیاید دیگه کم محلی کن شاید خودش منت بکشه و اشتی کنید بازم اخلاقش رو خودت میدونی 🌷🌷🌷

اره مشخص بود حالا احساس میکنم ترسیده قهر کنی یا دعوا راه بندازی که نخواسته جواب بده اسی تو خیلی حساس ...

حساس چی؟

😓😓😓خدا رحمتشون کنه به هر حال باید یکیتون کوتاه بیاید دیگه کم محلی کن شاید خودش منت بکشه و اشتی کن ...

دوشنبه میره ماموریت میدونم بدون خداحافظی میره تا چند هفته ام ممکنه نبینمش😭

رو روابط گذشته اش

رابطه ی گذشتش خودشو تو زندگی ما نشون میداد اصلا قبل ازدواج ی دوره قهرمون به خاطر کارای دختره بود

رابطه ی گذشتش خودشو تو زندگی ما نشون میداد اصلا قبل ازدواج ی دوره قهرمون به خاطر کارای دختره بود

اسی فامیلشه ؟حق داری بخدا منم حساسم شوهرت چی اون محلش میده؟ازش دفاع میکنه