2777
2789
عنوان

دنیای عجیبیه واقعا

209 بازدید | 19 پست

اونی که لاغره میخواد چاق بشه و اونی که چاقه میخواد لاغر بشه..اونی که موهاش  فر هست دوست داره موهای لخت داشته باشه و اونی که موهاش لخت دوست داره موهای فر داشته باشه

تک فرزند به دنبال خواهر برادر و اونی که خواهر برادر داره به دنبال تنهایی..و کلی چیزای دیگه

مرغ همسایه غازه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://abzarek.ir/service-p/msg/2029904

توروخدا بگین من چی بخورم چاق شم

هیچ راهکاری تاثیر نداره

کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ذات آدم اگه ناراضی باشه همینه 

اگه اون آدم لاغر ناراضی چاق متولد میشد دوباره دنبال لاغر شدن بود 

اگه اون قد کوتاه با قد بلند متولد میشد باز دنبال قد کوتاه میگشت 

چون ذاتش ناراضیه 

قانع نیست 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

ب یکی هم میبینی باسن و سینه اباد داده یکی میبینه نداره باید عمل کنه یکی هم پول نداره عمل کنه باید حسرت بخوره 

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

توروخدا بگین من چی بخورم چاق شمهیچ راهکاری تاثیر نداره

باشگاه سه روز در هفته

خوردن یک موز در شروع تمرین

۲ تخم مرغ و یک سیب زمینی اب پز وسط تمرین

نصب کالری شمار و مصرف بیشتر از ۲۵٠٠ کالری در روز

خوردن برنج بیشتر و خورش ها و گوشتها و مغزیجات

صبحانه ای مثل، کره عسل محلی و طبیعی، خامه و عسل، خوردن کره بادام زمینی

اینا چاق کننده ن

بستنی

ژله ناشتا

پفیلا

خوردن ۵ خرما بعد ناهار

خوردن یک کاسه کشمش بعد شام

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
باشگاه سه روز در هفتهخوردن یک موز در شروع تمرین ۲ تخم مرغ و یک سیب زمینی اب پز وسط تمریننصب کالری شم ...

خب عشقم ی معده گشاد میخاد آدم اینا رو بخوره منک معده هم کوچیکه باید چیکار کنم😒

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

توروخدا بگین من چی بخورم چاق شمهیچ راهکاری تاثیر نداره

بیا من از گوشتم بهت بدم🤣 ولی گذشته از شوخی اصلا دهنتو بیکار نزار😁 ماکارونی و برنج کته  سیبزمینی سرخ شده و کربو هیدرات بخور هر روزم یه بستنی