2777
2789

قبلنا به رفتاراش دقت نمیکردم با خودم میگفتم حتما یه سری چیزارو بلد نیس یا دقت نمیکنه ک خونوادش هیچوقت سراغی از من نمیگیرن،دعوتم نمیکنن،بی محلی میکنن

اما بعدها که دقت کردم دیدم فقط برامنه ک بلد نیس…مثلا دائما میگه برو به خونوادم سر بزن؛بابام مریضه بهش زنگ بزن؛مامانم تنهاس برو پیشش؛ابجیام گرفتاری دارن برو کمکشون؛ولی هیچوقت به خونوادش نمیگه با من باید چجوری رفتار کنن

داییش فوت کرده چند روزه تو مراسمشون همش دارم کار میکنم مریض شدم یبار حالمو نپرسیدن امروز برگشته میگه کاش میرفتی خونه مامانم یه فاتحه میدادی… انگار اتیشم زدن گفتم اتفاقا میخواستم برم ولی این حرفو ک زدی دیگه نمیرم احترام گذاشتن رو واسه خونوادت فقط بلدی ولی بلد نیستی بهشون بگی یه حالی از من بپرسن انقد تو مراسمشون کار کردم مریض شدم

گف باز شروع نکن اعصابمو خورد نکن نمیخواد بری اصلا(همیشه اعتراض کردنی همینو میگه)

واقعا دارم اتیش میگیرم دلم خیلی گرف احساس بی ارزشی و پوچی میکنم که حتی نفر اول زندگیم هیچ اولویتی برای من قائل نیس نمیدونم اصلا چرا دارم به این زندگی کوفتی ادامه میدم

تغییر رویه بده چون بروش نیوردی فکر کرده عادیه از این ب بعد بهش بگو بگو خانوادت ی زنگ ب من نمیزنن یا اگر گف برو خونشون بگو بدون دعوت نمیرم

لَم نُخلَق لنُرضی الخَلْق.♥️خلق نشدیم که خلق رو راضی کنیم.♥️

درست میگی این مرده که به خانوادش یاد میده چطور بازنش رفتار کنن

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درسته اما سریع هیچ تصمیمیو نگیر و دعوا راه ننداز با آرامش و صلح پیش برو خیلیا شوهرشون بدتر از اینن کارای خیلی بدتری میکنن اهل دوس دخترن و..

نام کاربری به دست خودم قرار داده نشده.

تغییر رویه بده چون بروش نیوردی فکر کرده عادیه از این ب بعد بهش بگو بگو خانوادت ی زنگ ب من نمیزنن یا ...

گفتم عزیزم

هر راهی ک فکرشو کنی رو امتحان کردم 

همیشه طرف اوناست چون اونا قیمتش رو میدونن با پول میخرنش

واسه همین مجبوره بهشون باج بده؛مثل سگ ازشون میترسه و حساب میبره

بی عرضگی از شوهره خودمه

اینجور مردا تغییر نمیکنن شما خودتو تغییر بده به حرفا و رفتارهای که نسبت به خانوادش میزنه هیچچ توجهی نکن خودتو اولویت قرار بده پرتوقع باش واصلا انتظاراتی که ازت داره نسبت به خانوادش رو انجام نده کم کم خسته میشه و نمیتونه مقاومت کنه و بی خیال میشه 

بهترین دین انسانیت

من بر خلاف بقیه اعتقاد ندارم که مرد به زن ارزش میده

من معتقدم خود آدم به خودش ارزش میده

وقتی هر بلایی سرت میارن و اعتراض نمیکنی و باز در خدمتشون هستی توقع دیگه ای داری؟

اصلا شاید اونا نمیدونن که از اوضاع ناراحتی

خب تو هم رفتارتو با خانوادش تغییر بده

تغییر دادنی اونم با من لج میکنه خونه ی بابام نمیاد؛جواب تلفناشونو نمیده؛جایی دعوت بشیم نمیره؛خونوادمم ناراحت میشن میگن چیشده ما ک کاری نکردیم…

گیره حیوون افتادم

فکر میکنه هر طور رفتار کنه شما هستی و اصلا ترس از دست دادن نداره با هم برین پیش مشاور یکم متوجهش کنن

تا طلاقم رفتیم اتفاقا

یسال ادم شد الان باز شروع کرده 

الان دیگه حتی ترس از دست دادنم نداره اتفاقا همیشه منتظر جدا شدنه واسه همین هیچی به نام خودش نمیکنه خیلی محتاط عمل میکنه🙂

تغییر دادنی اونم با من لج میکنه خونه ی بابام نمیاد؛جواب تلفناشونو نمیده؛جایی دعوت بشیم نمیره؛خونوادم ...

وای شوهر منم همین بود خانوادهاشون اینطوری مطیع و وابسته تربیتشون میکنن 

بهترین دین انسانیت

درسته اما سریع هیچ تصمیمیو نگیر و دعوا راه ننداز با آرامش و صلح پیش برو خیلیا شوهرشون بدتر از اینن ک ...

خب چیکار باید بکنم؟شوهره منم کم ایراد نداره

به معنای واقعی کلمه میتونم بگم مثل حیوون رفتار میکنه

تاپیکامو بخونی خودت متوجه میشی

اما از درد خونوادم نمیتونم جداشم

من به شخصه اینجور ادم رو نمیتونم تحمل کنم، 

اگر همسرم اینجوری بود مطمینم دیگه منم واسش ارزش قایل نبودم و خب فدای سرم که با من نیاد، خودم تنها میرفتم و دیگه هم کاراش برام اهمیت نداشت

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان