2777
2789
عنوان

احترام گذاشتن برای خونوادشو بلده ولی زنش آدم نیس💔

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 32 پست
اینجور مردا تغییر نمیکنن شما خودتو تغییر بده به حرفا و رفتارهای که نسبت به خانوادش میزنه هیچچ توجهی ...

خیلی این روشو امتحان کردم منم شدم مثل خودشون دیگه احترام نذاشتم(البته بی احترامی نکردم منظورم اینه احترام بی جا نذاشتم)نرفتم دیدنشون؛زنگ نزدم…

اما اونا شوهرمو پر کردن انداختن به جونم…با خودمو خونوادم دشمنش کردن…تا جایی ک مستقیم تو روم میگه ناراحتی جمع کن برو

فک میکنی من براش ذره ای اهمیت دارم؟همه ی درده منم همینه ک هیچی از من براش مهم نیس ک بترسه

خب چیکار باید بکنم؟شوهره منم کم ایراد ندارهبه معنای واقعی کلمه میتونم بگم مثل حیوون رفتار میکنهتاپیک ...

من تجربه ای ندارم این سایت هم فضای مناسبی برای بیان مشکلات خانوادگیتون نیست اصلا بدترش میکنن فقط با یه مشاور صحبت کن

نام کاربری به دست خودم قرار داده نشده.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بر خلاف بقیه اعتقاد ندارم که مرد به زن ارزش میدهمن معتقدم خود آدم به خودش ارزش میدهوقتی هر بلایی ...

چجوری باید اعتراضمو نشون بدم؟باهاشون سرد میشم دیگه خونشون نمیرم زنگ نمیزنم اما باز اونان ک دسته پیش میگیرن میگن به ما احترام نمیزاره

نمیگن ما بهش محل سگم نمیدیم

گفتم عزیزمهر راهی ک فکرشو کنی رو امتحان کردم همیشه طرف اوناست چون اونا قیمتش رو میدونن با پول میخرنش ...

پس توام باج نده ب شوهرت

لَم نُخلَق لنُرضی الخَلْق.♥️خلق نشدیم که خلق رو راضی کنیم.♥️

وای شوهر منم همین بود خانوادهاشون اینطوری مطیع و وابسته تربیتشون میکنن

اره

دائما هم میگن ما مریضیم ده سال بیشتر زنده نیستیم(جوونن هااا اینا همش فیلمشونه)هیشکی پدر مادر نمیشه؛اینهمه زحمت کشیدیم…با این حرفا بهش عذاب وجدان میدن

گفتم عزیزمهر راهی ک فکرشو کنی رو امتحان کردم همیشه طرف اوناست چون اونا قیمتش رو میدونن با پول میخرنش ...

حرف اول و اخررو تواین کامنت خودت نوشتی 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

چجوری باید اعتراضمو نشون بدم؟باهاشون سرد میشم دیگه خونشون نمیرم زنگ نمیزنم اما باز اونان ک دسته پیش ...

بذار بگن

تو به رفتارت ادامه بده

بی احترامی و قطع ارتباط نکن

اما کم برو

شیک برو

و کم دعوتشون کن

خیلی این روشو امتحان کردم منم شدم مثل خودشون دیگه احترام نذاشتم(البته بی احترامی نکردم منظورم اینه ا ...

شوهر منم عینآ شوهر تو بعد ۱۰ سال تغییر کرد 

پیر شدم از دستشون با این اخلاقای شوهرم واقعا پادشاهی کردن خانوادش باباش اصلا انگار یه پادشاه میدید خودشو که شوهرم نوکر و خدمه شه واقعا هیچ وقت نفهمیدم اینجور خانواده ها چطوری همچین پسرایی تربیت میکنن خدا ازشون نگذره 

بهترین دین انسانیت

من به شخصه اینجور ادم رو نمیتونم تحمل کنم، اگر همسرم اینجوری بود مطمینم دیگه منم واسش ارزش قایل نبود ...

منم همینطوری فکر میکردم

اما حرفای اطرافیان و خونوادم…ک چیشده؟چرا فلانی نیس؟چرا نیومد؟چرا فلان شد؟

یا خودم ناراحت میشم میرم تو جمع میبینم همه شوهراشون مثل ادمیزاد رفتار میکنن حسرت میخورم

تا طلاقم رفتیم اتفاقایسال ادم شد الان باز شروع کرده الان دیگه حتی ترس از دست دادنم نداره اتفاقا همیش ...

دوباره برین مشاور 

اگه بچه ندارین به جدایی فکر کنین

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
حرف اول و اخررو تواین کامنت خودت نوشتی

🙂💔

خودم ک خیلی وقته به این باور‌ رسیدم

فقط دوسدارم همونطور ک به خونوادش نمیگه به من احترام بزارن پس به منم نگه…اگه اینکارو کنه دیگه حرص هیچیو نمیخورم

از این میسوزم ک منو پادوی اونا میکنه

وقتی ام مقاومت کنم اونم با خونواده ی من دشمن میشه و اصلنم براش مهم نیس ک خونوادم چ فکری راجبش میکنن

شوهر منم عینآ شوهر تو بعد ۱۰ سال تغییر کرد پیر شدم از دستشون با این اخلاقای شوهرم واقعا پادشاهی کردن ...

بخدا برای منم همینه

با این تفاوت ک ترحم میخرن برای خودشون…حس عذاب وجدان میدن به شوهرم تا خدمت کنه بهشون

خودشونو مظلومه دوعالم نشون میدن

من ک ازشون نمیگذرم خدا ازشون نگذره

خب چیکار باید بکنم؟شوهره منم کم ایراد ندارهبه معنای واقعی کلمه میتونم بگم مثل حیوون رفتار میکنهتاپیک ...

منم نتونستم جدا بشم ولی این جور مردای بی منطق میدونی زن و پیر و افسرده میکنن ؟الان مشکلت وابسته گی به خانوادش فردا یه مشکل دیگه اون موقع هم دوباره بهت حق نمیده باز عذابت میده اینا درست بشو نیستن یه فکری بکن یا جدا شو یا بیخیال وگرنه عمرت حروم میشه

بهترین دین انسانیت

دوباره برین مشاور اگه بچه ندارین به جدایی فکر کنین

بچه ندارم از همین چیزا میترسم ک بچه نمیارم با خودم میگم تکلیف زندگیه ما ک معلوم نیس

فک کنم تا الانم همه اینو فهمیدن چون عمش یبار بهم گف چرا بچه دار نمیشین با شوهرت مشکل داری؟

اگه خونوادم گرفتاری نداشتن صددرصد جدا میشدم

اما اگه منم جدا شم کلکسیون بدبختیاشون تکمیل میشه

بخدا برای منم همینهبا این تفاوت ک ترحم میخرن برای خودشون…حس عذاب وجدان میدن به شوهرم تا خدمت کنه بهش ...

آره دقیقآ پدرشوهر من یه عمر توگوش همسرم میخوند چقدر تلاش کردم از خودم گذشتم بخاطر شماها کار کردم انقدر مظلوم نمایی میکرد که شوهرم یه آب میخواست بخوره با عذاب وجدان میخورد 

بهترین دین انسانیت