2777
2789

تا حالا شده از نذر یا دعایی یه آرزوی محال رو نتیجه ببینید؟

من توی یه مشکلی گیر افتادم که خیلی آرامشم گرفته. نذری یا دعایی نمی‌شناسید که طرف نادیده بگیره یه جورایی زبون بند؟؟

دعاتون میکنم 🥺❤

کاربری دست چندین نفرههه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میگن نذر نمک خیلی خوبه سریع هم جواب میده

تاحالا شما امتحان کردی؟؟

ینفر هست ک آرامشم گرفته میخوام یه جوری شه ک فراموش کنه یه جورایی زبون بند🥲😔

کاربری دست چندین نفرههه

باور قلبی به خدا خیلی ،دعای عهد،توسل،کمیل،زیارت عاشورا،حدیث کسا،دعای معراج

نذر صلوات حضرت قاسم خیلییییییییی معجزه میکنه

نذر صلوات حضرت عباس،بی بی ام البنین،حضرت فاطمه،نرجس خاتون،نفیسه خاتون،شریفه خاتون

حضرت رقیه و حضرت علی اکبر و علی اصغر

متوسل شو بهشون

نماز شب هم معجزه میکنه

نماز اول وقت هم فراموش نشه چون خیلی مهمه

من به نماز نافله مغرب علاقه و اعتقاد قلبی دارم . اما چند قوت باید بخونی و باورش داشته باشی . 

مامانم نذر سفره حضرت ابوالفضل برای منو ابحیم کرده بود ( نمی‌دونم چرا دقیق نمی‌دونم کدوم حضرت بود) 

چندین بار نذر سفره کرده بود حتی برای امام رضا ( ع ) 

چون اولین بچش ( داداش بزرگم ) هم  سقط شده بود و مامانم برای بچه دار شدن توسل کرده بود به امام رضا و بچه دار شد ( داداش بزرگه دومیم ) فکر کنم خیلی نذر کرد برای داداشم 

باور قلبی به خدا خیلی ،دعای عهد،توسل،کمیل،زیارت عاشورا،حدیث کسا،دعای معراجنذر صلوات حضرت قاسم خیلییی ...

نذر صلوات حضرت قاسم چجوریه عزیزم؟🥺

کاربری دست چندین نفرههه

نذر صلوات حضرت قاسم چجوریه عزیزم؟🥺

یه تعداد صلوات بهشون هدیه کنین و بگین براتون دعا کنه و قسمش بدین واسطه بشه

من اینو خوندم دلم لرزید 

نذر کردم مشکلم حل شد بعد چند روز

یه تعداد صلوات بهشون هدیه کنین و بگین براتون دعا کنه و قسمش بدین واسطه بشهمن اینو خوندم دلم لرزید نذ ...

انشاءالله منم حاجتم ببینم براتون دعا میکنم🥲🥺😔

کاربری دست چندین نفرههه