2777
2789
عنوان

کار در منزل

53 بازدید | 5 پست

سلام عزیزان اگر نیاز به کار دارید مهارت ندارید سرمایه ندارید. برای شروع سایت تسکی برای شما خوبه، میتونید فعالیت کنید و سرمایه جمع کنید برای کار مورد نظرتون، یا درکنار مهارت که دارید یادمیگیرد کار کنید تا سرمایه براتون جور بشه. 

با سایت های تسکی کار کنید نیاز به مهارت نداره اگر تلگرام دارید بهم پیام بدید تا لینکش برات بفرستم نمیگم درآمد زیاد داره نه برجی یک میلیون تا سه تومن میتونی در بیاری

ولی از هیچی بهتره @n69b96

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کارش چیه

سایت تسکی يعني در قبال کار انجتم میدید بهتون پول میده کارهاش خیلی متنوع هست از فالو کردن بگیر تا دیدن یوتویب يا قسمت وظایف که خودش باز از هزاران کار تشکیل شده تلگرام پیام بدید تا لینک کانال دراختیار تون بزارم اینجا نمیشد بزارم، کارها رو با ذکر مثال همراه با تصویر براتون تو کانال گذاشتم

بیشتر توضیح بدین راجبه کارش

سایت تسکی يعني در قبال کار انجتم میدید بهتون پول میده کارهاش خیلی متنوع هست از فالو کردن بگیر تا دیدن یوتویب يا قسمت وظایف که خودش باز از هزاران کار تشکیل شده تلگرام پیام بدید تا لینک کانال دراختیار تون بزارم اینجا نمیشد بزارم، کارها رو با ذکر مثال همراه با تصویر براتون تو کانال گذاشتم

سایت تسکی يعني در قبال کار انجتم میدید بهتون پول میده کارهاش خیلی متنوع هست از فالو کردن بگیر تا دید ...

امنه؟

فقط 42 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد دو‌ سالگی پسرم🥰