2777
2789
عنوان

حس میکنم دیگه مسلمون واقعی کم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 22 پست

طبق همون احادیث آدمایی که توی شرایط اخرالزمان خوب موندن کار سخت تری کردن

خدا بر اساس شرایط آدما رو قضاوت میکنه 

شما از کجا میدونی ممکنه یه آدمی که از پدر و مادرش مراقبت میکنه و اعتقاداتش در حد نماز و روزه هست پیش خدا عزیزتر باشه از ادمایی که ادایی مذهبی هستن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
اصلا شما نگاه کن مذهبی های الان یک ذره شبیه به این احادیث نیستن

رفتار اقایون که خیلی خوب و بهتر شده 

با این حرفتون موافقم که مومن و مذهبی واقعی خیلی کم شده که واقعا به احادیث و دین عمل کنن و ملاکشون خدا باشه هستن نمیگم نیستن اما اقلیتن بیشترشون کسایی هستن که اسم مذهبیارو دارن خراب میکنن و بر طبق منفعتشون ادعای مذهب دارن

ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بیشتر رفتار های ادم های. مذهبی نما باعث این اتفاق شده

آدمهای مذهبی نما هم ساخته همین دشمنان و خائنین داخلی هستند و بله خیلی هم زیاد شدند متأسفانه  دور از شما مثل میکروب در حال تولید مثل هستند

واقعا درسته زمانی اومده که دین اشتباهه تمسخرت میکنن.من چند رو پیش داشتم فکر میکردم چقد جامعه داره وحشتناک میشه ی کلیپ دیدم خیلی قشنگ توضیح داد نترسید کربلا با چند نفر رقم خورد چند نفر پای امامشون موندن.من خودم چادریم نگاه سنگین همه رو حس میکنم.اما برام مهم نیست امام حسن تموم بچه هاشو فدا کرد.ما که امام نیستم اما ی نگاه چند تا تیکه چیزی نیست.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

عزیزم   این  تو اخر زمان  باید اتفاق بیفته  وهمه  غربالگیری میشن 

وخداوند   تو قران فرمده   فکر نکنید گفتید ایمان اوردیم  شما را رها کردیم    ما شمارا ازمایش   میکنیم

در زمان ما ادما  حتی مومنین   به ظواهر اهمیت میدن  

به تحصیلاتشون    به پول ودارایشون    وپست ومقامشون  

فخر میفروشند    روز بروز اخلاقیات وتقوا    کمرنگتر میشه