2777
2789

برس حرارتیمو دادم به جاریم دو سه هفتست 

پریروز اومد خونم یه پیاله ی من که یه سال خونش بود رو آورد ولی برسمو نیاورد 

میگم پسرمو بفرستم بگیره؟؟میترسم خراب شه دوتومن پولشه

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودت زنگ بزن یا برو رودررو خیلی محترمانه بگو اگه میشه برسمو بده لازمش دارم.با ادم پرو باید پرو برخورد کرد.گفتن این حرف هم اصلا بد نیس چیزی ک بده کار کسیه ک چیزیو امانت میگیره و پسش نمیده

و اینکه از این ب بعد هرچی گفت خیلی رک بگو خودم لازم دارم تا دیگ چیزی نخواد

آره بفرست بره بیاره بگه مامانم لازمش داره

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
شاید میخواد بره جایی لازم داره هفته بعد زنگ بزن ازش بگیر برس حرارتی با استفاده که خراب نمبشه

خودم لازم دارم خب!!بره بخره ماهی دوتومن پول ارایشگاهشه  

خودت زنگ بزن یا برو رودررو خیلی محترمانه بگو اگه میشه برسمو بده لازمش دارم.با ادم پرو باید پرو برخور ...

خودش جون به عزراییل نمیده بخدا 

برادرشوهرم سبزی کوهی آورده بود داده بود مادرشوهرم که پاک کنه مادرشوهرم‌پاک کرد نفری یه شیشه کوچولو شد داد به جاریم کفت به فلانی یعنی من هم بده اینم نداد اصلا! 

من خودم دارم کلی سبزی ولی خیلی مسخرست کلی از من وسیله می‌گیره خودش بعد یه شیشه کوچکیک سبزی حیفش اومده بده

خودش جون به عزراییل نمیده بخدا برادرشوهرم سبزی کوهی آورده بود داده بود مادرشوهرم که پاک کنه مادرشوهر ...

عمه های منم همینجورین.شما ک از اول میشناختی نباید وسیلتو میدادی.اصلن با خنده و تیکه بهش بفهمون ک وسیله رو میبره دیگ نمیاره بخدا ک بد نیست این کار