2777
2789
عنوان

بنظرتون پسرم بفرستم بره وسیلمو بگیره ازش خودش نمیاره اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 17 پست
عمه های منم همینجورین.شما ک از اول میشناختی نباید وسیلتو میدادی.اصلن با خنده و تیکه بهش بفهمون ک وسی ...

یه مدت پول میگرفت ازم پس نمیداد نزدیک یه میلیون همینجوری کم کم گرفته یبار صد تومن یبار دویست یبار ۵۰۰ و … 

بعد جالب اینجاست فقط اخریشو یادشه که ۱۰۰ تومن بود!! 

دیگه چندبار رفتیم بیرون یکبار گفت بریم فلان مغازه تو پولشو بده من بعدا میدم گفتم والا روم نمیشه بعدا بگیرم و ندادم 

یبارم گفت برا بچم کفش بگیرم تو بقیشو بده گفتم من کلا ۲۰۰ دارم واسه خودم میخوامش 

حالا فکر نکن نداره ها!میخواد نگهداره بره شیرینی بخره مثلا 

به یه مغازه بدهکاره دوتومن اونم نمیده بعد میاره ناخن و مژه و لیفت ماهی دوتومن خرج اینه فقط

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
یه مدت پول میگرفت ازم پس نمیداد نزدیک یه میلیون همینجوری کم کم گرفته یبار صد تومن یبار دویست یبار ۵۰ ...

وای ببخشید ولی خیلی ادم مزخرفیه کلا باید قطع ارتباط کنی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره