2777
2789

من الان رفتم دیدم هنوز راه نیوفتاده که!

اسنپم داره اگه خواستی اسنپ فود بزن

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی چی امروز واسه من پیام اومده ۵۰ درصد یعنی الکیه

نمیدونم عزیزم من الان رفتم دیدم همه رو نوشته بود به زودی الان هیچ کدوم راه نیوفتاده بود

ولی خب اگه برای شما راه افتاده غذارو سفارش بده بعد موقع حساب کردن(انلاین) همونجا یه جایی باید باشه نوشته باشه کد تخفیف اون قسمت کد تخفیفتو بزن

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
چطوری کپی کنم بلد نیستم

بزن روی کدتخفیف کپی میشه

اگه نشد روی کل پیامی که برات اومده نگه دار یه گزینه میاد کپی بعد  توی همون پیامکا قسمتی که پیامک مینویسی دستتو نگه دار یه گزینه میاد به اسم الصاق یا الخاق یا چسباندن اون گزینه رو بزن کل متن برات نوشته میشه بعد همه رو پاک کن فقط کد تخفیفو نگه دار بعد دوباره نگه دار روی کد تخفیف یه گزینه میاد کپی اون بزنی کپی میشه

اگه یاد نگرفتی کپی کنی پیام بده باعکس برات توضیح میدم🌹

همه عکسا توضیح دارن غیراز اولی

روی پیامی که بخوای کپی کنیش نگه دار دستتو بعد اون بالا رو میبینی یه دایره قرمز کشیدم بزن روی اون کپی کن یا اکر گوشیه شما ابنو نداشت یه گزینه برات میاد(کپی) اونو بزن کپی میشه وادامه هم مثل عکسا