2777
2789
عنوان

دیشب فهمیدم مشاوری که نزدیک بود بهش اعتماد کنم یه پدوفیل بدبخته

| مشاهده متن کامل بحث + 1590 بازدید | 110 پست
اصلا اصلایک درصد همچین چیزی نیستشما نمیدونید من چیمیگمرسما مشاور خودش داره یکارایی میکنه و بچه هارو ...

اگه قبول نداری پس چرا لایک میکنی؟

باور کن موردای خیلی خیلی زیادیو دیدم

که البته خود مشاورها هم عمدا چراغ سبز نشون میدن که به بهانه اینکه به طرف علاقه دارن برای سالای بعدم مشاورش بشن و کلی پول به جیب بزنن

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به طور کاملا اتفاقی با یکی از دانش آموزاش آشنا شدم که یک سال بازیش داده بود!باورم نمیشه که از همون ل ...

یک نمونه از لفظ و کلامش بگو

Tunnel Vision                                                                  

بچه ها این مشاور یه مدت صمیمیتش گل کرده بود و از هر جمله و کلمه ای استفاده میکنه که متناسب با شخصیت ...

منم یکماهه فهمیدم مشاورا خودشون  روانی هستن و نیاز به بستری شدن در تیمارستان رو دارن

یکماه پیش منم با یک اقای مشاور اشنا شدیم برای ازدواج قرار شد یمدت صحبت کنیم اوکی شدیم همه چی  رسمی شه.ولی انقد رفتارای احمقانه و عجیب ازش دیدم که دیشب بهش پیام دادم نظرم منفیه و مسدودش کردم روانی خسیس گدا

نه کل ماجرا رو درست تعریف میکنی 

نه میگی اصلا چی گفته و چی نگفته 

نه میگی چه بلایی سر اون دختر اومده ..

در کل هیچی نمیگی فقط یه کلمه افتاده تو دهنت که آی مشاور پدوفیله ..آی مشاور پدوفیله ...(تازه مشخصاتی هم که میدی اصلا با پدوفیل همخوانی نداره ) 

خدا همه بنده هاش رو به راه راست هدایت کنه ...اول هم شما رو ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
البته بچه کنکوریا ۱۷ ۱۸ سالشونه.علاقه بهشون پدوفیلی نیست.

زیر ۱۸ سال

از نظر من بچست

و چقدر راحت میتونه گند بزنه به زندگی یه بچه

تعلیق دائم✅️دوستان خوبم در نینی سایت خدافظ♡
همکارم مدام میگه خدا خدا شکرگزار خدا باشیم خدایا شکرت ولی وقتی تنها میشیم میخنده میگه خدا اصلا وجود ...

اخه فکر کن

چطور و از کجا این همه وقت و انرژی میاره و با همه لاس میزنه

تعلیق دائم✅️دوستان خوبم در نینی سایت خدافظ♡