2777
2789
عنوان

دیشب فهمیدم مشاوری که نزدیک بود بهش اعتماد کنم یه پدوفیل بدبخته

| مشاهده متن کامل بحث + 1590 بازدید | 110 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی امضات چرا اینو نوشتی؟ میخوای از سایت بری

مسی غروب‌کرد| تا دلت میخواد لایک کن ریپ بزن راحت باش. نه کاربر قدیمم نه جدید، یچیزی بین این دوتا.با توجه به نام کاربریم، هنوز امید دارم به طلوع مسی!.فکر کنم تنها امضایی که داری میخونی و نگفته صلوات بفرست همینه. قدرمو نمیدونی که.   نینی سایت باید تغییر نام بده مثلا همگانی سایت چطوره؟ اخه همه هستن الا نینی ها. ددی سایت که داریم ولی مردا اینجان، اسم اینجا رو بزاریم فادر سایت چی بهتر نیس؟ منطقی ترم هست.ستاد مبارزه با اسم سایت و عضو انجمن تغییر نام به فادر سایت. خب دیگه به اتمام رسید این امضا حکایت همچنان باقیست گزینه بستن رو بزن برو به دیدار امضای بعدی. بدرود

چطور متوجه شدی

به طور کاملا اتفاقی با یکی از دانش آموزاش آشنا شدم که یک سال بازیش داده بود!

باورم نمیشه که از همون لفظ ها و حرف ها داشت برا من استفاده میکرد جدیدا

من هم برگام ریخته بود واقعا همش با خودم فکر میکردم چطور یهو انقد روش باز شده!

البته برای من که اتفاقی نیفتاده و اسیب خاصی بهم وارد نکرده

ولی اون دختر بیچاره...

تعلیق دائم✅️دوستان خوبم در نینی سایت خدافظ♡

پدوفیل ربطی ب اختلاف سنی نداره مثلا مرد ۴۰ ساله با دختر ۲۰ ساله باشه نمیگن پدوفیل 

ولی اگر مرد ۴۰ ساله ب دختر ۱۰ ساله تمایل داشته باشه میشه پدوفیل از بچه ها خوششون میاد لعنت بهشون

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همکارم مدام میگه خدا خدا شکرگزار خدا باشیم خدایا شکرت ولی وقتی تنها میشیم میخنده میگه خدا اصلا وجود نداره بهش میگم پش چرا این حرفارو میزنی میگه ادما با این حرفا خر میشن مردم از این حرفا خوششون میاد

وقتی کسی ازش کمک میخواد میگه برو خداروشکر کن نفس میکشی 

یسری مردم با خدا هم میخوان سر بقیه کلاه بزارن نباید اعتماد کنی مشاور و روانشناس و روانپزشک نمیتونن مریض و سمی و حسود و بدذات باشن ؟

چرا همه کنکوریا عاشق مشاورهاشون میشن،برام عجیبههزارتا تاپیک تا حالا دیدم همین جا

اصلا اصلا

یک درصد همچین چیزی نیست

شما نمیدونید من چیمیگم

رسما مشاور خودش داره یکارایی میکنه و بچه هارو گول میزنه و باحرفاش خامشون میکنه

اگر حرفاش رو ببینی برق از سرت میپره

به طور کاملا اتفاقی با یکی از دانش آموزاش آشنا شدم که یک سال بازیش داده بود!باورم نمیشه که از همون ل ...

منم از این موردا دیدم..رسما گند میزنن تو آینده و زندگی طرف همین الان عوضش کن

از حادثه جهان زاینده مترس/وز هرچه رسد چو نیست پاینده مترس/این یک دم عمر را غنیمت می‌دان/از رفته میندیش و از آینده مترس🦋🤍❄️

🫤😂اگه نسبت به تو یا بقیه بنظر داره پدوفیلی نیست پدوفیل نسبت به بچه هاست

عزیزم تفاوت سنیش بالاست

یعنی با خیلز کوچیکتر از خودش این رفتارهارو میکنه

ایشون از من ۱۳ سال بزرگتر هستن از بعضی دانش اموزاش ۱۵ سال اینا 

عجب اینم از درسخونامون خیر سرش مشاوره ای خاک سرخ تو سرش بشه  

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂