2777
2789

همه جا

تو عزیزانمم

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرچی فکر کردم، دیدم سوال درسته اینه‌ که خدا رو کجا ندیدم؟

چون همه جا دیدم

اونجایی که نجاتم داد از سختی ها

حتی اونجایی که یک چیزی خواستم و عینشو بهم نداده، باز دیدمش

اما فرای همه اینها، جایی که خودشو بهم داد

عشقشو

که زندگی بدون این عشق، جهنم میشه

وقتی ضریح امام حسین(ع) رو بغلش کردم، قشنگتر از همه جا دیدمش💚

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

خدارو همیشه میبینم وقتی‌تنهام مراقبمه وقتی با همه ام مراقبمه پشتمه تکیه گاهم مرحم رو زخمامه وای خدا تنها امیدمه وقتایی ک مییشد رسوا شم نزاشت بیمار بودم مراقبت اون بود خوب شدم قدرت داد مال داد زندگی داد خدا عاشقم کرد تو نداری دارا کرد نزاشت دستم جلو کسی دراز بشه عقل داد عشق داد محبت داد خدااارو من همیشه میبینم همیشه همرامه وای من از الان تا اخر عمرمم بگم بنویسم قدرت توان دستام نمیکشه اما خدارو همیشع دیدم الان من حدود ۱۳ساله دارم قرص های خطرناک مصرف میکنم حتی تو بارداری میشه برای سلامتیم نفری ۱ صلوات بفرستین

ممنونم

اونجایی که نتیجه مدرک کارشناسی و یه لیسانس دیگمو گرفتم و نتیجخ تلاشمواونجایی که خونه و ماشین گرفتمشا ...

خدایی که بدی کنه، خدا نیست خواهرم

مشکل از نگاه ماست که خدارو فقط تو خوشیها میخوایم ببینیم

اگر به عنوان «رب» بپذیریمش، که پرورش دهنده و مدیر و مدبر امورات ماستژ دیگه چون و چرا نمیاریم

میگیم پسندم آنچه را جانان پسندد

واضح ترین مثالش سیدالشهدا(ع)

که تو گودال قتلگاه میگفتند:

إلهِى رِضًى بِقَضائِکَ تَسلِیمًا لأمْرِکَ لا مَعبودَ سِواکَ یا غِیاثَ المُستَغیثینَ. [اى خداى من، من راضى به قضاء و حکم تو هستم و تسلیم امر و اراده تو مى‏باشم. هیچ معبودى جز تو نمى‏باشد اى پناه هر پناه جوئى.]

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀