2777
2789
عنوان

میخوام تنها برم سفر با همسر دارم خفه میشم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 30 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم

حق داری

ببین زندگی با بزرگترها یه خوبی هایی داره و کلی بدی

اگر مجبور هستی این وضعیت رو‌تحمل کنی ، از اول مرزبندی هاتو مشخص کن

آدم وقتی از خونه پدرش رفت دیگه هیچ وقت اونجوری که رفته بر نمی گرده

الان شما یه خانم متاهلی نه دختر مجرد مامانت

برای خودتون توی خونه حریم تعیین کن

اگر ممکنه یه دیوار کشی ساده ممکنه کمکتون کنه. حتی جدا کننده با چوب و ام دی آف که هزینه هم نداره

یه ور واسه خودتون یه فضای کوچیک  دوش و دستشویی بزنید. اختصاصی برای خودتون

برای دخترت به فضایی معین کن

می دونم خیلی سخته ولی گاهی بمون توی اتاق و فضایی که تعیین کردی با شوهرت

به مادرت بگو میخواستم صحبت کنم جلوی شما درست نیست

الآنم برای سفر زنگ بزن خواهر برادرات یا خاله و دایی اگر صمیمی هستید بگو چند روزی ببرندش

کم کم بنا بذار با شوهرت تنهایی خرید برید . مهمونی برید. از هر پنج تا جا که میری یکجا با خودت ببری

خدا رو شکر که از دست و پا افتاده هم نیست که نشدنی باشه. سر پا و سرحاله 

و خدا برای من کافیست.....
همونجور که عروس دوست نداره وردل مادرشوهر زندگی کنه داماد هم همینطور البته شوهرت احتمالا میخواد اجاره ...

هردو این تصمیم و گرفتیم

درامد همسرم عالیه

گفتم یه مدت جمع کنیم یه خونه بخریم

بذار همین که مامانت رفت سفر ‌‌‌‌‌‌‌سریع جمع کنید شما هم برید میخواد چه بگه چرا من و نبردید بگو تو که رفتی مسافرت ما هم تنها بودیم رفتیم حتما که نباید عید برید نهایتا خواهر و برادرهات عید میان خونه مامانت بگو ما قصد سفر داریم مامانت که خواهر و برادرهات ول نمیکنه با شما بیاد نهایتا با یکی از خواهرهات راحت هستی بگو شما بمونید پیش مامان ما چند روز بریم و بیایم