2777
2789

پدرم اسفند فوت شد😭

مامانم تنها بود خونشونم بزرگ هست

مامانم گفت شماهم مستاجرین منم تنهام بیاید پیش من

ما رفتیم از خرداد اونجاییم

مامانم یکبار رفت شهرستان دورر ( سرخاک پدرم) که همه فامیلامون هستن

۲۰ روز موند 

و برای سال هم باید بره ۲۰ روز میمونه خونه دوتا داداشمم اونجاست

یکبارم با خواهرش رفت شمال ۱۵ روز موند

من از پارسال جایی نرفتم

حالا عید هفته دوم رو همسرم گفت ۵روز بریم شمال

ضمن اینکه ما پیش مامانم اصلا پرایوسی نداریم همش مجبوریم سیخ بشینیم دورهم و هرچی مامانم تلوزیون دوست داشت ببینیم و اخرهفته هاهم هرجا بریم باهمیم

گفتم یه ۵ روز خلوت کنیم

بعد هتل میریم اتاق جدا برای مامانم اصلا در وسعمون نیست

روم نمیشه بگم ولی دلم میخواد با همسر و دخترم تنها بریم 

من دوست دارم برم ۵ روز غذا نپزم استراحت کنم جسمی و روحی دونفری ولی مامانم این مدل توکتش نمیره میگه خودمون بپزیم 

بخوایم باهم بریم با خونه موندن و موذب شدن فرقی نداره

خیلی حال روحیم بده 

خواهرم برادرام همه رفتن سفر 

مامانمم تنها رفته سفر

اونا که رفتن

شماهم برین خب

❤شانس نام مستعار خداست ... آنجا که نمی‌خواهد امضایش پای داده هایش باشد 😍❤️ 💚در آیینه دختری می بینم / سرسخت ، مغرور و تنها /عجب قدرتی دارد چشمانش / این قدرت هر آینده ای را شکوه مند می سازد!💚 🎐 💜اجـازه نـده هيـچ كس پـاشو رو رويـاهات بـذاره..🌱 ️ تو مالک آرزوهای خودتی دختر 💪 بلند شو ، صورتت رو بشور ، موهات رو شونه بزن ، آرایش کن ، یه لباس شیک بپوش ، خوراکی مورد علاقت رو درست کن و بخور ، یکم برای خودت برقص ، کمی مدیتیشن کن ! تمام شد !💜 👈 💙حالا اونقدر قدرت داری که بری دنبال رویاهات و هیچ کس نمیتونه شکستت بده💙😉🌝❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خجالت نداره که وقتی خودمامانتم رفته ینی تعارف نداره باهاتون شما یه خانواده اید الان 

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️