2777
2789

نه

مخالف شکارشون هستم

نمیخورم

هر وقت به من بی احترامی میکنی، هرگز با بی ادبی جوابت رو نمیدم..چون تربیت پدر و مادر من با والدین شما قطعا خیلی متفاوت بوده...۹۹ درصد اطلاعات راجب بواسیر و عمل و ..تو این سایت اشتباه محضه..فقط به پزشک مراجعه کنید

بله یکم سفته ولی خوشمزست

من یه نازنازی هستم که هرشب با فکر نی نی میخوابم🥺 میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستید❤️اگه فرستادید بهم بگید منم براتون می‌فرستم🌹راستی من لوس بابامم هنوز 🙈بابام میگه من نوه دار بشم ده سال جوون تر میشم 😎برای دل بابامم ک شده برام دعا کنید🌹امروز ۲۹آبان بابایی برات یه اسباب بازی گرفته❤️زودتر بیا تو دلم نی نی کوچولو من❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خوردم ولی حالت دارویی بوده برام ب شدت بدمزه بود ولی شاید پختش خوب باشه خوش مزه باشه من کبک رو با ایتخوناش چند بار چرخ کردم و عصارشو گرفتم خوردم ب شدت بد بود 

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا مخالف شکارشونی؟بعضی جاها پرورشش میدن

چون گناه دارن.جاشون تو طبیعته

نه شکار

هر وقت به من بی احترامی میکنی، هرگز با بی ادبی جوابت رو نمیدم..چون تربیت پدر و مادر من با والدین شما قطعا خیلی متفاوت بوده...۹۹ درصد اطلاعات راجب بواسیر و عمل و ..تو این سایت اشتباه محضه..فقط به پزشک مراجعه کنید

من خوردم ولی حالت دارویی بوده برام ب شدت بدمزه بود ولی شاید پختش خوب باشه خوش مزه باشه من کبک رو با ...

خودتون پخته بودین؟ چجوری پخته شده بود که میگید بد مزه شده بود؟

خودتون پخته بودین؟ چجوری پخته شده بود که میگید بد مزه شده بود؟

مامانم پخت  گفتم دیگه چند بار گوشت و استخون رو چرخ کرده بوده بعد ریخته بوده تو قابلمه حسابی جوشیده بود از صافی رد کرد من آبشو خوردم

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چطوری پخته بودیدش؟طعمش با گوشت مرغ خیلی فرق داره؟

مثل مرغ پختم نه خیلی فرق نداره

من یه نازنازی هستم که هرشب با فکر نی نی میخوابم🥺 میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستید❤️اگه فرستادید بهم بگید منم براتون می‌فرستم🌹راستی من لوس بابامم هنوز 🙈بابام میگه من نوه دار بشم ده سال جوون تر میشم 😎برای دل بابامم ک شده برام دعا کنید🌹امروز ۲۹آبان بابایی برات یه اسباب بازی گرفته❤️زودتر بیا تو دلم نی نی کوچولو من❤️