2777
2789
عنوان

اظطراب همیشگی

88 بازدید | 21 پست

بچه ها تروخدا بیاید به دادم برسید 

من همیشه استرس و اظطراب بی دلیل دارم مثلا صبح ک بیدار میشم تا قبل از خواب ، همش اضطراب دارم 

۲۲ سالمه

عرق میکنم قلبم درد میگیره سرفه میکنم و بدنم مور مور میشه 

همش تلقین میکنم همش به اینده چیزای بد فک میکنم 

از بچگی دستام عرق میکرد ، اظطراب داشتم 

از قرار گرفتن تو جمع میترسم و استرس میگرفتم حتی تو مدرسه زنگ انشا ماتم میگرفتم 

خسته شدم خانوادم گناه دارن 

دکتر بهم پرپرانول و سیتالوپرام داده و میترسم عادت کنم

حالا تو بخور خوب بشی

بعد بترس از عادت

هر وقت به من بی احترامی میکنی، هرگز با بی ادبی جوابت رو نمیدم..چون تربیت پدر و مادر من با والدین شما قطعا خیلی متفاوت بوده...۹۹ درصد اطلاعات راجب بواسیر و عمل و ..تو این سایت اشتباه محضه..فقط به پزشک مراجعه کنید

با خدا عبادت کن ۹۹ درصد استرس و اضطراب ها عینه دود پرت میشه هوا

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایمانتو قوی کن

زمان هاییکه اضطراب داری خودتو بخدا وصل کن سریع

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

منم تجربه دارم و حتی به درد قفسه سینه رسیده بود داروهاتو بخور و نگران نباش عادت نمیکنی ولی باید به خودت کمک کنی مثلا سعی کنی فکر نکنی به چیزی و سرتو گرم کنی هرجوری میتونی سرتو گرم کن رفته رفته بهتر میشی

حتما حتما داروهات بخور.میترسم عادت کنم دلیل نشد بدنت احتیاج داره به دارو .همون‌طور که یه فرد دیابتی به داروی قند وبیمار فشارخون به قرص فشار.منم  دقیقا مثل تو بودم بخداحتی بدترالان اضطرابم  خیلی خیلی کم شده 

نه اونجاها ارومم و خوابم میبره

خب اگه اتفاقی بیدار شی چی؟

معمولا افرادی مثل شما وقتی اون ساعتا که همه خوابن و هنوز خورشید نزده یه حس عجیب و دلشوره میگیرن

لطفا لایک نکنید❤️ سوگل کلهر🦄

خب اگه اتفاقی بیدار شی چی؟معمولا افرادی مثل شما وقتی اون ساعتا که همه خوابن و هنوز خورشید نزده یه حس ...

نه اونجا اینجوری نیستم  ببین من اصن از ۳ ب اونور خوابم میبره تا ۱۱ ظهر ۱۲ ظهر 

کم خون .کمبود اهن.یا کم ابی بدن یا کمبود ویتامین د و ب.یه ازمایش کلی بده.از ضعف بدن هم میتونه باشه

هر ازمایشی که فکر کنی دادم اخه این استرسه میزد به قلبم و اینا حتی گلوم بادکرده بود منم کلی ازمایش دادم 

اکوی قلبی 

نوار قلب‌

ازمایش 

ازمایش تیروعید 

هرچی 🥲

سالمه سالمم... 

فقط نمیدونم چرا انقد اضطراب دارم همیشه از همون بچگی دستام عرق میکرد میگفتن از چای هست یا از ضعیفی 

اما سال اول دبیرستان فهمیدم از اضطراب همیشگیه و اونجا متوجه شدم که من دچار استرس و اظطراب همیشگی ام اما فقط به حدی بود که تعریق داشتم گاهی هم موقعیت های استرس زا تپش قلب شدید بود و رفع میشد ... اما الان چن وقتیه که این انقدررر بیشتر شده قلبم تیرمیکشه حالت تهوع دارم 

من خیلی میترسم😭

تو دانشگاه حتی ی سوال ساده میخوام بپرسم غش میکنم

تو جمع قرار میگیرم استرس میگیرم صورتم عرقم میکنه یا میخوام ی درسیو کنفرانس بدم هیچی دیگه اصن نمدونم 

پر حرفی کردم بچع ها💕❄️