2777
2789
عنوان

اظطراب همیشگی

| مشاهده متن کامل بحث + 88 بازدید | 21 پست
چیزی هست که خوشحالت کنه؟انگیزه داری؟

حقیقتش چند روزیه که انقددر استرسم زیادشده نه  🥲

اما قبلا همش به فکر پول و لباس و پیشرفت و عشق و همین و چیزا بودم ،،  حتی میخواستم اذدواج کنم اما بهم خورد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقیقتش چند روزیه که انقددر استرسم زیادشده نه 🥲اما قبلا همش به فکر پول و لباس و پیشرفت و عشق و همین ...

احتمال زیاد افسردگی خفیف داری

ولی اگه دقیقتر از خودت و احوالاتت، تصوراتت و ارتباطاتت میگفتی بهتر میتونستم راهنماییت کنم

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

باشه عزیزم

ببین چی ارومت میکنه.مثلا صلوات فرستادن.دعا خوندن.شعر خوندن.نوشتن.کار دستی تزیینی.اب خنک خوردن.خوراکی خوشمزه خوردن.دوش گرفتن.و علاوه بر اینها داروهات را بخور.گرمیجات بخور.خودتو تقویت کن

احتمال زیاد افسردگی خفیف داریولی اگه دقیقتر از خودت و احوالاتت، تصوراتت و ارتباطاتت میگفتی بهتر میتو ...

همش به این فکر میکنم که اگه تنها بمونم چی چیکار کنم 

اگه مامان بابام یه چیزیشون بشه چیکار کنم 

اگه اذدواج کردم شوهرم بهم خیانت کنه بعد میام تصویرسازی میکنم دیگه الان وای بهم خیانت شده من دارم طلاق میگیزم بعد نیبینم عرق کردم استرسس گرفتم قلبم تیرمیکشه میگم اروم باش دختر این اتفاق نیوفتاده چرا فکر میکنی هی 

باز هی مسئله ی بعدی مثلا سوار هواپیما شدم شقوط کرده وای دیگه حالا چیکار کتم من دیگه سوارش نمیشم وای اگه ی روز نجبور شدم سوار بشم چی یا غرق شدن تو دریا

یا ی نوزاد از دستم بیوفته جواب پدرمادرشو چی بدم 

وای اگه چای و بریزم رو صورت فلانی الان 

اصن همش مغزم اشوبه 

همش به این فکر میکنم که اگه تنها بمونم چی چیکار کنم اگه مامان بابام یه چیزیشون بشه چیکار کنم اگه اذد ...

ارتباطم که میرم دانشگاه و خونه و چن نفر از ددستانم هستن که حالا باهم حرف میزنیم گاهی ، 

حتی از این اخریایی میگفتم نکنه واسم دعا نوشتن من انقد اشفته شدم و اینا