2777
2789
عنوان

اگه رفیقت شماره کسی ک دوسش داری رو بخواد میدی⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 69 پست
نه اینکارو نکن، معمولا میونه رو که خوب نمیکنن هیچی، قشنگ م . ی . ر . ی .ن . ن . تو رابطه😂سابقه های ...

اخه میدونی چرا بهش خیلی شک کردم ک دوست واقعی نباشه 

اون پسر مزاحم حتی ب من بددهنی کرد 

اون حق نداشت ک اون پسری ک‌دوسش دارم رو خراب کنه در ظاهر 

حتی طرف روحش هم خبرنداره! میتونست فقط دهن پسره رو سرویس کنه

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

نه اینکارو نکن، معمولا میونه رو که خوب نمیکنن هیچی، قشنگ م . ی . ر . ی .ن . ن . تو رابطه😂سابقه های ...

بعدم هرچی میگفتم اون نیست قبول نمی‌کرد

الان ک مچشو گرفتم ولی فعلا بهش هیچی نگفتم ساکت میمونم تا میونه منو رفیقم سرد تر شه

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلییییی:))))تئاتراشون دیگه مثل سابق نیس:))))اجرا دارن اما نه اونجوری بیشتر اینستا فعالیت دارن:)تئات ...

چقدر حیف

یادمه اون موقع ها زیاد گیر میدادن بهشون و نصف تئاترشون رو مجبور به سانسور میکردن و بابت این موضوع ناراحت بودن 

فکر کنم بخاطر همین دیگه نمیخوان تئاتر بذارن

اما بابک نهرین چند ماه پیش تئاتر گذاشت و ایشون حضور نداشتن و منم نرفتم دیگه😅

کاربر آقا
اخه میدونی چرا بهش خیلی شک کردم ک دوست واقعی نباشه اون پسر مزاحم حتی ب من بددهنی کرد اون حق نداشت ک ...

چه کاراگاهی هستی 🤣البته خیلی خوبه ریز بین باشه و زرنگ،  یکم مشکوک شد والا جریان با این چیزی که گفتی 

چه کاراگاهی هستی 🤣البته خیلی خوبه ریز بین باشه و زرنگ، یکم مشکوک شد والا جریان با این چیزی که گفتی

عزیزم جریان خیلی مشکوک تر از این چیزاست تازه من فقط یه بخشی رو گفتم.

پسره بهش می‌خورد کصخ.ل ب تمام معنا باشه رفیقمم از اون کصخ.ل تره

نچ

""""زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  

چه خوب دمش گرم

تازه جوری حرف زد دوستم دیگه هیچی نگفت

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
اصلااااا من ی رفیق داشتم شماره شوهرم ک‌اون موقع دو ست پسر دوست دختر بودیم میخواست ندادم بهش

خوب کاری کردی!

منم موقعی ک باهاش ارتباط داشتم دو نفر یکی دوست واقعی یکی مجازی 

ینی کلا تو مجازی حرف زدیم ولی رفیقم فقط یکی دوبار فکرکنم چت کرد و بلاکش کرد اونطوری ک نشون داد 

اون یکی رو خبر ندارم پسره باهاش قطع ارتباط کرد یا ن چون دوتاشونم بلاک کردم اونموقع..

دقیقا از همین باید بترسی😂

یادمه یه زمانی پسرداییش رو خیلی دوس داشت ولی بهش خیانت کرد و ..

نمیدونم چرا داره سر من خالی میکنه

تازه جوری حرف زد دوستم دیگه هیچی نگفت

دستش طلا بقران همچین آدمی کم پیدا میشه