2777
2789

فهمیدم که آدم خوبی نیست😞

اهل رابطه و بی بندباره... 🥲 

چیکار کنم بره

خودش با پای خودش بره

بهم بگه ازت بدم اومده میرم

علاقش کم شه بهم

قبلنا یه بار تهدیدم کرده

گفته بری عکساتو دارم حواست باشه،

اون موقع عاشقش بودم حالیم نبود

متاسفانه‌ ازم عکس داره😭 نمیخوام سو استفاده کنه😭

فقط بگین چیکار کنم خودش بره از زندگیم😭😭

باهاش سرد بشه مداوم چندین ماه

هر وقت به من بی احترامی میکنی، هرگز با بی ادبی جوابت رو نمیدم..چون تربیت پدر و مادر من با والدین شما قطعا خیلی متفاوت بوده...۹۹ درصد اطلاعات راجب بواسیر و عمل و ..تو این سایت اشتباه محضه..فقط به پزشک مراجعه کنید

خانوادت در جریان نیستن؟

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکماهه ک سرد شدم و دعوا داریماما نمیره

باید صبور باشی

هر وقت به من بی احترامی میکنی، هرگز با بی ادبی جوابت رو نمیدم..چون تربیت پدر و مادر من با والدین شما قطعا خیلی متفاوت بوده...۹۹ درصد اطلاعات راجب بواسیر و عمل و ..تو این سایت اشتباه محضه..فقط به پزشک مراجعه کنید

ب خانوادش بگو

میتونی شکایت هم بکنی

تو اینستا ی یارویی هست کمک میکنه ب اینجور افراد ک در معرض تهدید پسرن ولی من آیدیشو ندارم.اصلن تهدید کردنم خودش جرمه.باید یکاری کنی تو اس اگ اس تهدیدت کنه ک ت شات داشته باشی ب عنوان مدرک ک شکایت کنی.خیلی کارا میشه کرد الان دیگه دوره ی تهدید با اینچیزا گذشته

چ عکسی؟!

عکس لخت داره ازت ؟!

ببین الان دنیا خیلی پیشرفت کرده همه مدل عکس از خودشون همه به اشتراک میذارن..

محکم و قاطع و بدون ترس بهش بگو ،، اصلا مهم نیست برام !

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
فقط مامانم میدونه

خب نذار تهدیدت کنه توهم پیامکا تهدیدش رو شات بگیر یا صداشو حین مکالمه ضبط کن 

بگو میبرم پلیس شکایتت میکنم 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....