2777
2789
عنوان

واایی بیاید در مورد کسی که قراربود همسر ایندم شه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 20 پست
این یه ماه همشسس غر زدمدعوا کردمحرصش دادمنمیره....

🤣😂 چه پیگیره

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
چ عکسی؟!عکس لخت داره ازت ؟!ببین الان دنیا خیلی پیشرفت کرده همه مدل عکس از خودشون همه به اشتراک میذار ...

عکس.......نداره اصلا 

عکس از صورت 

حتی قدی داره خیلی

یه تاپ شلواک چندماه پیش گرفته بودم براش فرستادم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس.......نداره اصلا عکس از صورت حتی قدی داره خیلییه تاپ شلواک چندماه پیش گرفته بودم براش فرستادم😭

اوووه !!! از چی میترسیدبابا ...

فک کردم که عکسی داره الان...

اصلا برات مهم نباشه...

تهش بگو گوشیمو هک کردن چمیدونم واتسپم هک کردن و....

اصلا نترس توی دنیای الان چیزی به اسم پخش کردن عکس وجود نداره!!!!!!!!!!!!!! 

مردم خودشون همه مدل عکس به اشتراک میذارن مگه اونا خانواده ندارن؟! 

نترس بابا ...‌‌زندگیت و وقتت رو حیف این آدمای مزخرف نکن 

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
اوووه !!! از چی میترسیدبابا ...فک کردم که عکسی داره الان...اصلا برات مهم نباشه...تهش بگو گوشیمو هک ک ...

عکس در نظر نگیریم 

ادرس خونمون و همچی داره

از آبرومم میترسم بیاد اینجا

چون آدم شریه

عکس در نظر نگیریم ادرس خونمون و همچی دارهاز آبرومم میترسم بیاد اینجاچون آدم شریه

مطمعنم نمیاد ،،، مگه الکیه! 

مهم نیسسسس واقعا خیلی داره سطحی فکر می‌کنی درموردش مثل بچه ها...

تموم کن بره اگر واقعا نمیخوایش