2777
2789
عنوان

کادوی روز مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 34 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فدات خب براش ست کمربند و کیف پول سفارش بده یا لباس بخرهرچی ک نخریدی تا بحال

اون خیلی برام سنگ تموم میذاره خب برای خانوما وسیله و هدیه زیاد میشه خرید

من نمیدونم باید چیکار کنم

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد

چندم هست؟

مسی غروب‌کرد| تا دلت میخواد لایک کن ریپ بزن راحت باش. نه کاربر قدیمم نه جدید، یچیزی بین این دوتا.با توجه به نام کاربریم، هنوز امید دارم به طلوع مسی!.فکر کنم تنها امضایی که داری میخونی و نگفته صلوات بفرست همینه. قدرمو نمیدونی که.   نینی سایت باید تغییر نام بده مثلا همگانی سایت چطوره؟ اخه همه هستن الا نینی ها. ددی سایت که داریم ولی مردا اینجان، اسم اینجا رو بزاریم فادر سایت چی بهتر نیس؟ منطقی ترم هست.ستاد مبارزه با اسم سایت و عضو انجمن تغییر نام به فادر سایت. خب دیگه به اتمام رسید این امضا حکایت همچنان باقیست گزینه بستن رو بزن برو به دیدار امضای بعدی. بدرود

من برای شوهرم شلوار جین گرفتم و چندتا لباس زیر و جوراب و... واسه پدرمم شلوار پارچه ای و ادکلن

الهی......عالیه

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد

من مامانم واسه بابام یک لباس دوخته از این اورکت ها  خودمم هنوز هیچی شاید ادکلن یا یک پک هدیه بخرم 

نگران آینده ای هستیم که اصلا معلوم نیست خودمون توش باشیم یانه❤️‍🩹🖤                                                                  (  دست دو نفره )

من مامانم واسه بابام یک لباس دوخته از این اورکت ها خودمم هنوز هیچی شاید ادکلن یا یک پک هدیه بخرم

آخی جونم به مامانت

من میخوام براش ایرپاد  گوشیش رو بخرم

ولی خودش پیشاپیش گفته هر وقت مناسبتی بود خواستی برام هدیه بگیری یا بارانی بگیر یا دریل شارژی   

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

خانمهایی که ساعت خریدن میشه قیمتشون هم بگن؟من ان شاالله پلیور و یه شاخه گل و یه مینی کیک

ای جان گل و کیکو هستم

اون خیلی برام سنگ تموم میذاره خب برای خانوما وسیله و هدیه زیاد میشه خریدمن نمیدونم باید چیکار کنم

خب عزیزم تو هم همون کار رو انجام بده مثلان ی کیک بخر شام درست کن بعد زنگ ب دوستاتون شام بیان خونت شوهرت رو غافلگیر کن 

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍