2777
2789
عنوان

خانما بعد از دوتا بچه میشه پیشرفت کرد😶😢

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 89 پست
بستگی به شرایط زندگیت داره.اگه خانواده و شوهرت در کنارت باشن و کمک حالت باشن و شوهرت تو زندگی برا غذ ...

خانواده شوهر ک فک نمی کنم آنچنان کمک کنن شوهرم ولی اره بد نیست الان قاطی کردم بخدا 

آرمی بی تی اس .دانشجو ادبیات

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا پول میدین آخه دیپلم معارف بگیر راحته درساش هر ترم موقه امتحانا ده دوازده تا کتاب امتحان بذع بره

خب واسه بزرگسال هم ماهانه باید شهریه بدی فرقی نداره

معارف منظورت دینی هست؟ 

من 23 سالمه 16 ماههو 5 ساله پسرن

از سال بعد برو دنبال دیپلمت 

دیگه دست دست نکن الان دیپلم گرفتن کاری نداره اصلا 

مثل دوره ما نیست هر کی رو میبینم رفته دیپلم گرفته آدم‌هایی که بیست سال از درس دور بودن 

فعلا 5 سال طول میکشه تا ادم بعد از بچه دوم ب خودش بیاد و ازاد باشع

بالاخره باید از ی جایی شروع کرد یا درس یا یک حرفه 

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
ایول دمت گرم ببخش میپرسم غیر انتفاعی هسی؟ یا استخدام رسمی هسی؟ازمون دادی؟من لیسانس دارم اما واسه این ...

عززیم یک ماه دوماه بکوب بخون ذهنت فقط رو درس باشه استخدامی خیلی راحت شده خیلیا دارن قبول میشن به راحتی 

نباید ول کنی ممتذ باید بخونی متصل درسا تو ذهنت باشه آخر امسال استخذامیه

بالاخره باید از ی جایی شروع کرد یا درس یا یک حرفه

اره من ک ناامید نمیشم شماام نشو هر جا حس کردیم وقتشه شروع کنیم خدا بهترین هارو برامون بخواد

عززیم یک ماه دوماه بکوب بخون ذهنت فقط رو درس باشه استخدامی خیلی راحت شده خیلیا دارن قبول میشن به راح ...

مصاحبه چ میشه؟ خیلیا رد میشن

من برادرشوهرم ی درسایی که سخت بود مثلا ریاضی ی پولی میداد بقیشو خودش خوند قبول شد پول زیادی نمیداد ک

عههههه نمی دونستمممممممم چ خوببببب