2777
2789
عنوان

هر کی میتونه دعام کنه برام لطفا

44 بازدید | 11 پست

از خیلی وقته دنبال خونه ایم، ی وام هم گرفتیم تو حسابه ولی خونه ی که میخایم پیدا نمیشه کلافه ام ، خسته ام از گشتن. نمیدونم چکار کنم. امروز عصر بازم باید با دوتا بچه بریم املاک ها بچرخیم از شما دوستان میخوام دعا کنید امروز اون خونه ی مدنظرمون رو پیدا کنیم‌ معامله کنیم . به آرامش برسم. هر کس دعا کنه براش آیت الکرسی میخونم هم تجربه هم اعتقاد دارم دعا در حق همدیگه به اجابت میرسه. ممنونم 

آیت الکرسی رو به تعداد ابجد اسمتون بخونید

کاربرآقاهستم,چهل ودو ساله_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

إن شاالله حاجت دلت برآورده به خیر بشه و هر چه زودتر یک خونه خوب و پر از خیر برکت نصیبتون بشه. 🌸

اللهم صل علی محمد و آل محمد  💚

شما میدونید چه تعداد باید بخونم اسمم سمیرا

حساب میکنم عرض میکنم

کاربرآقاهستم,چهل ودو ساله_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

شما میدونید چه تعداد باید بخونم اسمم سمیرا

311بار تا وهو العلی العظیم

خیلی لطف کردین 🙏

التماس دعا دارم از محضرتون