2777
2789
عنوان

واقعا نمیترسید از مادر شدن 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 33 پست
نه چه ایرادی دارهمخصوصا اگه ازنطر مالی اوکی باشی

فقط مالی نیست که 

کسی سوالی درمورد فرزند خواندگی داره بپرسم ازم جواب میدم مجرد هستم اما بزرگترین آرزوم اینه ی روزی بتونم سرپرست بچه یا بچه هایی بشم که بدسرپرست هستن ❤️‍🩹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من بچه دارم 

شما هرچی کار سخت و طاقت فرسا و رو اعصاب تو این جهان هست رو بزار یکطرف 

بچه داری رو هم بزار طرف دیگه 

سخت سخت سخت 

خیلی سخت 

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟
فقط مالی نیست که

ارهه خب.. خودتون چطور دوست دارین فرزند داربشید؟؟

البته باورم نمیشه هنوز دهه هشتادیاهم ۲۰ سالشون شذ 😂

Cold 𝖺𝗇𝖽 In𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌

من ۱۱ سال ازدواج کردمو بچه ندارم خیلی راضیم تصمیم خودمون بود دقیقا منم میترسم ....

چه جالب که شوهرتم از بچه دار شدن می‌ترسه 

کسی سوالی درمورد فرزند خواندگی داره بپرسم ازم جواب میدم مجرد هستم اما بزرگترین آرزوم اینه ی روزی بتونم سرپرست بچه یا بچه هایی بشم که بدسرپرست هستن ❤️‍🩹

مادر ک میشی دیگه ب خودت تعلق نداریهمش نگران بچت‌و آیندشیمریض بشه غصه میخوریبخنده میخندیناراحت باشه ن ...

یکی از ترسام همین نگران بودن دائمه

من بعده ده سال آوردم مث سگ پشیمونم

چرا🥲

نه دیگه تا این قضیه کنار نیام که پدرشو می‌خوام چیکار 😂

من چند هفته مادر شدم اولش یکم شوکه بودم نه این که یهویی بشه ولی خب بازم آدم فکر می‌کنه بهش که آیا من مادر خوبی میشم ولی خب حس اینکه یک نفر از بطن تو متولد میشه حمامش می‌بری غذا میزاریم دهنش و بعد مرگت یه یادگار از خودت میمونه حالمو خوب میکنه

من دوهفته هس فهمیدم باردارم ناخواسته،روزاول شوک بهم واردشدهیچ حسی نداشتم.هرچی جلوترمیرم حسم بیشترمیش ...

نه دیگه وقتی شد که نمیشه حس نداشت بهش آدمیم حیوون که نیستیم 🥲 انشاالله خدا برات نگهش داره 

چرا🥲

سرسام گرفتم ار صدای گریه شون چه میدونستم دوقلو میشه حبس میشم تو خونه از همه مهمتر رابطه عاشقانه با سوهرم به گند کشیده شده

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
چه جالب که شوهرتم از بچه دار شدن می‌ترسه

شوهرم نمیترسه خودم میترسم از بارداری زایمان و دراخر اینکه عقیدمون اینه تواین دنیا که معلوم نیست ۱ثانیه بعدمون بچه ای رو واردش نکنیم خداروشکر پشیمونم نشدیم 

من بچه دارم شما هرچی کار سخت و طاقت فرسا و رو اعصاب تو این جهان هست رو بزار یکطرف بچه داری رو هم بزا ...

از کدوم لحاظ میگی شما ؟🥲

ارهه خب.. خودتون چطور دوست دارین فرزند داربشید؟؟البته باورم نمیشه هنوز دهه هشتادیاهم ۲۰ سالشون شذ 😂

سوال اول نفهمیدم چیشد

بیست و دو سالمه😂❤️

اره اون بچه دوست داره ولی میگه حداقل ۵ سال دوتایی زندگی کنی منم کلی مشکلات رحمی دارم نمی دونم چی کنم

چه مشکلاتی ؟ 🙂‍↕️