2777
2789
عنوان

اگه سطح مالی زن از مرد خیلی بالاتر باشه به مشکل میخورن

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 65 پست
اگه هردو شعور و درک کافی داشته باشن چرا باید مشکل پیش بیاد؟

چون وضعیت اقتصادی خوب نیست

شاید بگه بریم توی خونه تو زندگی کنیم

من اینطوری دوست ندارم.دلم میخواد مسئولیت زندگی با اون باشه.مثل خیلی از خانوما .

راستش توی ازدواج قبلیم به خاطر پول انتخاب شدم .و متاسفانه خیانت کرد بهم.و همه چی تموم شد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب تو آشنا شدن تون بهش توقعاتت رو بگو دیگه ببین شخصیت خودش چ طور هست و از همون اول طی کنید ک کی چوهزینه هایی رو گردن بگیره

یا خیرالحافظین افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد 
هستمهمه چی هستفقط اینکه فکر میکنم اگر بدونه دیگه برام خرج نمیکنه.نه اینکه من احتیاج داشته باشم نه.ول ...

خب از اول آشنایی ببین خرج میکنه یانه  و دراین مورد اتمام حجت کن

لایک نکنید❤️

چون وضعیت اقتصادی خوب نیستشاید بگه بریم توی خونه تو زندگی کنیممن اینطوری دوست ندارم.دلم میخواد مسئول ...

بنظرم وقتی دونفر بخان باهم یه زندگیو شروع کنن دیگه مال من و مال اون نداره هردو باید برای پیشرفت زندگیشون تلاش کنن 

کاربری دست دوتا رفیقع👭🏻

پیشنهاد میکنم آقا در جریان درامد دقیق تون نباشه! اینو واسه غرور همسرتون میگم نه پنهون کاری! من پروژه ای کار میکنم یه سال ممکنه سه برابر درآمد شوهرم دربیارم یه سال صفر! قشنگ یادمه با خصومت باهام رفتار میکرد تا لطمه ای که به غرورش خورده جبران بشه

خب تو آشنا شدن تون بهش توقعاتت رو بگو دیگه ببین شخصیت خودش چ طور هست و از همون اول طی کنید ک کی چوهز ...

گفتم عزیز

میگه خانوم سرکاره بره بازم هزینه های زندگی با منه

ولی میترسم فقط اولش اینو بگه بعد نظرش عوض بشه و به مشکل بخوریم

ی آقایی بود میگف اینقد کیف پوله زنتو بخوری 

ببین زن نباید خرج کنه برای خونه 

قاعدتا کار مرده 

اگر زن این کارو  انجام بده مرد توقعش میره بالا و مثل ی وظیفه میدونه

فقط باید دستت تو جیب خودت باشه که نتونه چیزی بگه

مثلن اگ رفتی بیرون دوست داری ی چیزی بخری اون جوری خوبه ولی ن اینکه ببریش جز خرجی خونه

تو ی مواقعی ممکنه آدم نیاز داشته باشه اونوقت میتونی به شوهر کمک کنی

هستمهمه چی هستفقط اینکه فکر میکنم اگر بدونه دیگه برام خرج نمیکنه.نه اینکه من احتیاج داشته باشم نه.ول ...

وقتی مشکل پیش نمیاد که پول من و پول تو نداشته باشین ، منت پول شما تو زندگی نباشه ، در آینده فرزندتان رو به وسیله پول سمت خودتون نکشین ، احترام مرد تو خونه حفظ بشه، مدیریت مالی با هردوی شما باشه  واز همه مهمتر مرد طمع مال شما رو نداشته باشه