2777
2789
عنوان

اگه سطح مالی زن از مرد خیلی بالاتر باشه به مشکل میخورن

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 65 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظرم وقتی دونفر بخان باهم یه زندگیو شروع کنن دیگه مال من و مال اون نداره هردو باید برای پیشرفت زندگ ...

درست

ولی باید قدردان باشه

و اینکه من احساس امنیت کنم .نه اینکه با سرمایه من پولدار بشه و بره سراغ خانومای دیگه.کاری که نفر قبلی باهام کرد

اگه زن از نظر مالی بالاتر باشه از مرد خوب نیست

چون هرچه قدرم زن سعی کنه تو سر مرد نزنه و منت نذاره بازم مردم باعث میشند زن احساس کنه به حقش نرسیده 

برای مثال به زن میگن تو که این شرایط خوب رو داشتی چرا زن این شدی؟ اشتباه کردی زن این شدی 

خود زن میبینه زنان همسطح خودش رو که شوهرای بهتری گیرشون اومده حسرت میخوره

حتی ممکنه مرد تحت تاثیر خونوادش یا دیگران بخواد زنش رو اذیت کنه تا به زنش القا کنه که در برابرش چیزی نیست

فرهنگ جامعه ایران اینه که مرد باید بالاتر از زنش باشه و زندگی کردن خلاف فرهنگ جامعه سخته 

کاربری دست دو نفره

من نظرم مثبت نیست

ممکنه اقا دیگه هزینه های زندگی رو برعهده نگیره، بخور و بخواب، طلبکار بشه

نقشها جابجا بشه، بجای اینکه زن ب مرد تکیه کنن یا حتی مثل دوبار پرنده باشن درکنار هم، زن نقش مرد رو بگیره و مردهمه چیزو بندازه رو دوش زن

هزینه های مسکن، هزینه های جاری زندگی کم کم بندازه رو دوش زن

چنین ازدواجیب چ دردی میخوره؟! 

بعدم شما یکم اعتماد بنفس داشته باش، کسی رو میشناسم ۳ بار ازدواج کرد و جدا شد و هربار با ی مرد مجرد ک پولشون هم بیشتراز اون دختر بود

فقط اون دختر شاغل بود، اعتماد بنفس داشت و این موضوع جدا شدنش رو ضعف نمیدونست

شما با این تفکرت کیسهای بد رو ب خودت جذب میکنی

ازدواجم کردی هرگز میزان درامدت رو نگو همیشه کمتر بگو، تعداد اموالی ک ب نامته رو نگو 

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

درستولی باید قدردان باشهو اینکه من احساس امنیت کنم .نه اینکه با سرمایه من پولدار بشه و بره سراغ خانو ...

خب عزیزم‌آشناییو برای چی گذاشتن اول قشنگ بشناسش امتحانش کن بعد اگه اوکی بوده دیگ مبارکه

کاربری دست دوتا رفیقع👭🏻

خب از اول آشنایی ببین خرج میکنه یانه و دراین مورد اتمام حجت کن

خرج میکنه توی بیرون رفتن

میدونید خیلی باهوشه.از هوش زیادی که داره میترسم.دقیقا میدونه بهترین جواب و رفتار مد نظرم چیه

نمیدونم این آدم واقیعه یا نه

خرج میکنه توی بیرون رفتنمیدونید خیلی باهوشه.از هوش زیادی که داره میترسم.دقیقا میدونه بهترین جواب و ر ...

باید مستقیم درمورد مسائل پالی صحبت کنی  یا یکی دوجلسه برید مشاور ازدواج اون بهتر متوجه میشه

لایک نکنید❤️

پیشنهاد میکنم آقا در جریان درامد دقیق تون نباشه! اینو واسه غرور همسرتون میگم نه پنهون کاری! من پروژه ...

عزیز جنسی که داخل مغازه ست مشخصه.

یه حساب سر انگشتی کنه میفهمه .میگم هم خودش بازایه هم باهوشه.بعد اینکه من بخوام مسافرت برم یا بیرون برم با جیب اون برم یا جیب خودم؟با جیب اون باشه میگه نیست یا توی سطح پایین انجام میده.با جیب خودم باشه که باید خرج اونم بدم که اینجوری دوست ندارم.خیلی گیج و سردرگمم

هیچکس صدشو نمیذاره عزیزم تازه اگرم بذاره اشتباهه

خوب پس اشتباهه.چرا نزاره والا هر کی صدشو گذاشته تو این مملکت برده .من خودم منشیم دکتر مجموعه مون پزشک عمومی و پوسته خانمش دندانپزشکه اینو می‌دونم دکتر روزانه دو سه ساعتم نمی‌خوابه مدام در حال کار و تلاشه .اما شوهر من کافیه یکماه مثل این دکتر کار کنه دیگه خدا رو بنده نیست .من خیلی چیزا برا زندگی گذاشتم اما ارزششو‌نداشت چون حاضر نشد صدشو بزاره

من نظرم مثبت نیستممکنه اقا دیگه هزینه های زندگی رو برعهده نگیره، بخور و بخواب، طلبکار بشهنقشها جابجا ...

سوالی که من مدام از خودم میپرسم همینه

چه منافعی توی ازدواج با این آقا برام هست؟

جدای از اون درست میگین اعتماد به نفسم کمه